Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Ο Μαρινάκης στελεχώνει το ενημερωτικό τμήμα του καναλιού ξεκινάει αρχές 2017

tags :
Ο Μαρινάκης στελεχώνει το ενημερωτικό τμήμα του καναλιού ξεκινάει αρχές 2017



Αρχές του χρόνου αναμένεται να ξεκινήσει να εκπέμπει - Μεγάλο στοίχημα η προετοιμασία του προγράμματος

Τέλος του χρόνου, με αρχές του νέου έτους λέγεται ότι τοποθετείται χρονικά η έναρξη εκπομπής του νέου καναλιού ιδιοκτησίαςΒαγγέλη Μαρινάκη. Οι συνεργάτες του προέδρου του Ολυμπιακού που έχουν αναλάβει το project της τηλεόρασης εργάζονται με στόχο να είναι όλα έτοιμα λίγο πριν ή λίγο μετά τις γιορτές… Ωστόσο το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του νέου καναλιού, πέρα των τεχνικών θεμάτων λειτουργίας, είναι το μείγμα και το περιεχόμενο του προγράμματος.
Και ειδικότερα το κομμάτι της ψυχαγωγίας, αφού ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού έχει σχηματοποιηθεί, δηλαδή έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες στα στελέχη, έχει αποφασιστεί ποια.. 
πρόσωπα θα βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ οι όποιες ελλείψεις προκύπτουν αντιμετωπίζονται.
Ο τομέας όμως του προγράμματος, δηλαδή ο χαρακτήρας του, αλλά και το μείγμα σειρών, παιχνιδιών, εκπομπών και shows, είναι το πιο κρίσιμο κομμάτι, μιας και αναμένεται να αποτελέσει το κλειδί για την επιτυχία ή όχι του εγχειρήματος.
Το σίγουρο είναι ότι το κανάλι λόγω της οικονομικής επιφάνειας του ιδιοκτήτη του διαθέτει τα χρήματα που απαιτούνται για να στηθεί κάτι σοβαρό στον τομέα του προγράμματος… Ενώ την ίδια ώρα εξαιτίας της κατάστασης στο χώρο της τηλεόρασης, πολλά, ικανά και έμπειρα στελέχη είναι διαθέσιμα.
Το πρόβλημα όμως είναι ο χρόνος που δεν επαρκεί για να ετοιμαστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τους τηλεθεατές, ικανό να ανταγωνιστεί τους υπάρχοντες παίκτες. Βεβαίως γίνονται προσπάθειες και συζητήσεις με παραγωγούς, κι επαγγελματίες της αγοράς, για να καλυφθούν τα κενά, τόσο με έτοιμες λύσεις όσο και με μετακινήσεις από άλλα κανάλια. Μια τέτοια περίπτωση λέγεται ότι είναι η ομάδα του «Joy» που συμφώνησε να μετακινηθεί στο νέο κανάλι.
- πηγή: enimerosi24


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης