Κερδισμένοι και Χαμένοι

... Επί προσωπικού και όχι μόνον [από τον Μάνο Χατζηδάκη]

tags :
... Επί προσωπικού και όχι μόνον [από τον Μάνο Χατζηδάκη]
TOY MANOY XATZHΔΑΚΗ: 

Πήραμε προσωπικά στοιχήματα και αποφάσεις ζωής να μείνουμε στην Ελλάδα, να δουλέψουμε και να παράξουμε πλούτο να πληρώσουμε όσους φόρους μας αναλογούν και να δημιουργήσουμε βάσεις για κάτι καλύτερο για τους εαυτούς μας, τις οικογένειες και τα παιδιά μας. 


Το κλείσιμο των τραπεζών, το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου, το κλείσιμο των εταιριών που εμπλέκονται με τις χρηματιστηριακές εργασίες (Χρηματιστηριακές εταιρίες, ΕΠΕΥ, ΑΕΕΔ, σύμβουλοι επιχειρήσεων) δεν αποτελεί ένα χτύπημα στο στομάχι κάποιων τελευταίων προνομιούχων που άντεξαν επαγγελματικά τα τελευταία 8 χρόνια μετά από ένα διεθνές κραχ και μια εσωτερική χρεοκοπία. 

Είναι μια καταστροφή. Οι αγορές μπορεί να μην πεθαίνουν ποτέ, ο χρόνος όμως που χρειάζονται για να συνέλθουν δεν συνάδει με το χρόνο ή την δυνατότητα όσων εμπλέκονται με την αγορά να επανέλθουν. 

Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι σε αυτές τις 27 ημέρες τραπεζικής σιγής έχασαν  τις δουλειές τους ή αναγκάστηκαν να κλείσουν τις εταιρίες τους αφήνοντας εργαζόμενους χρόνια στο χώρο χωρίς επαγγελματική στέγη.  

Αυτά για όσους πιστεύουν ότι ο χρηματιστηριακός χώρος είναι αεροστεγής από τις μεταβολές στις οικονομικές συνθήκες και ότι τα goldenboys έχουν πάντα προνομιακή θέση στην αγορά εργασίας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης