Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Yποκριτές και Φαρισαίοι- όσοι θέλουν Οικουμενική- και μια πρόταση

tags :
Yποκριτές και Φαρισαίοι- όσοι θέλουν Οικουμενική- και μια πρόταση

ΣΕ όλους αυτούς που κάθε μέρα μας ζαλίζουν το κεφάλι για το σχηματισμό Οικουμενικής, θέλουμε να του υπενθυμίσουμε ότι… Οικουμενική, ουσιαστικά είχαμε και όταν οι ξένοι έκαναν Πρωθυπουργό τον Παπαδήμο και τα αποτελέσματα ελπίζουμε όλοι να τα θυμάστε…


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έφυγε νύκτα, αφού προηγουμένως τα είχε κάνει παντού θάλασσα, μολονότι μας τον παρουσίαζαν σαν μεγάλο τεχνοκράτη.

ΕΧΟΥΜΕ τη γνώμη ότι όσοι θέλουν Οικουμενική, την θέλουν πρώτον με την ελπίδα μήπως πάρουν κανένα υπουργείο και δεύτερον, θέλουν Οικουμενική, όσοι έχουν… κλέψει ή έχουν μπλεχτεί σε τίποτε σκάνδαλα για να πάρουν άφεση αμαρτιών, όπως ακριβώς επιδιώκουν όλοι όσοι είναι μπλεγμένοι με τα οικονομικά των 2 μεγάλων κομμάτων, που γρήγορα θα βρεθούν κατηγορούμενοι, για τα θαλασσοδάνεια των 400.000.000 ευρώ, που έχουν αρπάξει από τις τράπεζες, δανεικά και αγύριστα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

ΜΕ την ευκαιρία αυτή, έχουμε να κάνουμε και μια πρόταση: Αφού οι αρχηγοί και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δηλώνουν ότι «ΘΑ» εξοφλήσουν τα δάνεια των κομμάτων, για να καλυφθούν οι τράπεζες, καλούμε τα στελέχη και τους αρχηγούς των 2 τέως μεγάλων κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα επί 50 χρόνια και μας έφεραν στο σημερινό σημείο εξαθλίωσης, να ΒΑΛΟΥΝ όλοι τους, τα… σπίτια τους σαν εγγύηση στις τράπεζες, για να σταματήσει πια αυτός ο… Παλιοτσίπρας να τους λέει ότι φάγανε τα λεφτά των φορολογούμενων!

Να μια πρώτης τάξεως ιδέα, που θα αποδείξει στο λαό την… εντιμότητά τους και την απόφασή τους να πληρώσουν τα χρέη των κομμάτων τους, από χρήματα που αυτοί οι ίδιοι κατασπατάλησαν ή… έφαγαν!

ΟΣΟ δε για τη… μουσική που σκέπτονται κάποιοι… κουλτουριάρηδες να βάλουν στα λεωφορεία, ας κοιτάξουν πρώτον να βάλουν κανένα καινούργιο λάστιχο στα λεωφορεία που κινούνται με φθαρμένα και επικίνδυνα ελαστικά και ας φροντίσουν να πυκνώσουν και τα δρομολόγιά τους για να μην ξεροσταλιάζουν, τώρα το Χειμώνα, μέσα στο κρύο οι πολίτες και μετά τους βάζουν μουσική και τραγούδια!

ΠΡΕΠΕΙ κάποτε να καταλάβουν όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε ότι ο λαός περνάει πολύ δύσκολες μέρες και άρα πρέπει να περιορίζονται οι σπατάλες και να γίνονται παντού ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ. Ακόμα θα έπρεπε η Βουλή να έχει 150 βουλευτές και όχι 300. Όταν τα πάντα ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ στη χώρα, δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν έχει μειωθεί ακόμα ο αριθμός όχι μόνον των βουλευτών αλλά και των υπουργών.

ΤΕΛΟΣ είναι αστείος όλος αυτός ο θόρυβος που κρατάει εδώ και 2 μήνες για τις τηλεοπτικές άδειες, όταν πολλοί άνθρωποι περνάνε με πολλά ζόρια, και όταν όλοι ξέρουμε ότι όσες άδειες και να δοθούν και όποιοι και να τις πάρουν, όλοι… ΨΕΜΑΤΑ θα μας λένε, επομένως τι μας κόβει πόσες άδειες θα δοθούν και ποιοι θα τις πάρουν;

«Κ»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης