Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Ας μην τσακωνόμαστε για τους αριθμούς και ας δούμε την ουσία...

tags :
Ας μην τσακωνόμαστε για τους αριθμούς και ας δούμε την ουσία...

Πάντα στην ιστορία της Ελλάδας η άρχουσα τάξη έτρωγε κι έπινε εις βάρος των κορόιδων. Μέχρι το 1974, είχαμε ένα κλειστό πάρτι για λίγους.

  • Γεγονός είναι, όπως και αν τα υπολογίσεις, ότι έγινε ένα πρωτοφανές στην ελληνική ιστορία -και στην παγκόσμια, μάλλον- φαγοπότι. Ας μην τσακωνόμαστε για τους αριθμούς και ας δούμε την ουσία: 

Μετά το 1980 προσκλήθηκε στο πάρτι και η (μικρο)μεσαία τάξη και η κατασπατάληση πόρων ξέφυγε από κάθε όριο, για να φθάσουμε στην παταγώδη χρεοκοπία του 2010.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να δούμε πώς από αυτούς τους πόρους που έχει η πατρίδα, που δεν είναι λίγοι, θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, με πιο υγιή οικονομική ανάπτυξη και καλυτερη κατανομή του προΪόντος.


Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμφίβολα έχει λιγότερες ευθύνες για την τεράστια σπατάλη και ρεμούλα της μεταπολίτευσης και σίγουρα δεν βρίσκεται στο κρεβάτι με την παρασιτική ολιγαρχία, όπως οι προηγούμενοι.

Αλλά χρειάζονται πολλά ακόμη για να πείσει ότι έχει βρει και ακολουθεί ένα νέο δρόμο για την οικονομική ανάπτυξη, μακριά από τα εγκλήματα του παρελθόντος.

ΒΑΣ.ΠΑΠ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης