Τελευταία Νέα
Πολιτισμός

Η Ελλάδα μέσα από το φακό της υπ. Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη!

tags :
Η Ελλάδα μέσα από το φακό της υπ. Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη!
Με εξώφυλλο την Υπουργό Τουρισμού κυκλοφορεί στο newsstand το καλοκαιρινό τεύχος του ψηφιακού περιοδικού WOW NOW
Με εξώφυλλο την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ιδανική πρέσβειρα του ελληνικού καλοκαιριού, και με αναλυτική συνέντευξή της για τη στρατηγική της Ελλάδας για τον τουρισμό κυκλοφορεί στα newsstand το ψηφιακό γυναικείο περιοδικό για i-Pads WOW NOW.
Με την ευθύτητα και την αμεσότητα που τη διακρίνει, η κα Κεφαλογιάννη μιλά την Ελλάδα που οραματίζεται και μιλά για τη συστηματική δουλειά που γίνεται στο Υπουργείο Τουρισμού για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας.
Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε πλούσια θεματολογία γύρω από το καλοκαίρι: αναδεικνύουμε τη νέα αισθητική της Ελλάδας, από την αναβίωση του παραδοσιακού τσαρουχιού, μέχρι το πολύτιμο γυναικείο κόσμημα και την πολυτελή φιλοξενία που προσφέρει η πατρίδα μας. Παρουσιάζουμε τη γοητευτική καλοκαιρινή Αθήνα, ενημερώνουμε για τη σωστή επιλογή και χρήση του αντηλιακού για όμορφο και υγιές μαύρισμα, για τα νέα after sun προϊόντα, τις καλοκαιρινές τάσεις στα μαλλιά, τα υγιεινά ροφήματα που μας ξεδιψούν χωρίς να μας επιβαρύνουν με θερμίδες, τα κατάλληλα σνακ για την παραλία, αλλά και συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπίσετε τους απρόσκλητους καλοκαιρινούς επισκέπτες και τις κακοτοπιές.
Στα πρόσωπα αυτού του τεύχους ξεχωρίζουν η συνέντευξη του διεθνούς φήμης Έλληνα τενόρου Μάριου Φραγκούλη, που μας εμπνέει με το ήθος, την πορεία και την κοινωνική του προσφορά, καθώς και η Marion Cotillard σε αποκλειστική συνέντευξη, μια προσωπικότητα που με το ύφος και την ιδιαίτερη αύρα που τη χαρακτηρίζει προσδίδει στο τεύχος μια υψηλή αισθητική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης