Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Ρεσιτάλ δειλίας και ψεύδους από τον Άδωνη Γεωργιάδη»

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Ρεσιτάλ δειλίας και ψεύδους από τον Άδωνη Γεωργιάδη»
Σφοδρή επίθεση κάνουν στον υπουργό Υγείας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε ανακοίνωση σχετικά με την πρόταση περί άρσης ασυλίας του
Σε σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Υγείας, Αδ. Γεωργιάδη, προέβησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, κάνοντας λόγο για «ρεσιτάλ δειλίας και ψεύδους», καθώς και για απόπειρα απάτης.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν ότι ο υπουργός Υγείας εκτός από το νέο ρεσιτάλ δειλίας και ψεύδους προέβη και σε απόπειρα απάτης επί δικαστηρίω, καθώς ζήτησε από το σώμα να μην προβεί σε άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να μην εκδικαστεί η μήνυση που του έχει υποβάλει ο Π. Καμμένος.
Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζετια ότι ο κ. Γεωργιάδης κατά την πρόσφατη εκδίκαση της αγωγής του Πάνου Καμμένου για την ίδια υπόθεση, ζήτησε γραπτώς από το δικαστήριο να μην εκδώσει απόφαση, διότι εκκρεμούσε η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης, την οποία σήμερα επιχείρησε να παρεμποδίσει επικαλούμενος την βουλευτική του ασυλία.
Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του υπουργού Υγείας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κάνουν λόγο για εξαπάτηση του κοινοβουλίου από πλευράς του κ. Γεωργιάδη, επισημαίνοντας ότι, αν και υποστήριξε ότι δεν καταθέτει αγωγές, έχει καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου του κόμματος, Π. Καμμένου.
Η παραμονή του κ. Γεωργιάδη στην κυβέρνηση, «εκτός από εξαιρετικά επικίνδυνη, αποκαλύπτει και της σκοπιμότητες της ίδιας της κυβέρνησης» καταλήγει η ανακοίνωση.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης