Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διπλό εφάπαξ ύψους 200.000 ευρώ στους υπαλλήλους του ΟΠΕ κατήγγειλε ο Μηταράκης (υφ. Αναπ.)

Διπλό εφάπαξ ύψους 200.000 ευρώ στους υπαλλήλους του ΟΠΕ κατήγγειλε ο Μηταράκης (υφ. Αναπ.)
Ο υφυπουργός έχει αποστείλει επιστολή στον γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη με την οποία του ζητά να γίνει έλεγχος στους υπαλλήλους του ΟΠΕ που αποχώρησαν τα τελευταία 10 χρόνια
Την απονομή διπλού εφάπαξ στους υπαλλήλους του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών , κατήγγειλε στη Βουλή ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ν. Μηταράκης κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φορέα Εξωστρέφειας.
Ο υφυπουργός έχει αποστείλει επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη με την οποία του ζητά να γίνει έλεγχος στους υπαλλήλους του ΟΠΕ που αποχώρησαν τα τελευταία 10 χρόνια αν έχουν φορολογηθεί με 45% και να ζητηθούν πίσω τα χρήματα. Σύμφωνα με τον Ν. Μηταράκη, 150 υπάλληλοι του ΟΠΕ λαμβάνουν έξτρα εφάπαξ, που φθάνει έως και 200.000 ευρώ.
Ο υφυπουργός παρουσίασε επιστολής της Εθνικής Ασφαλιστικής με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου 2013, που αναφέρει ότι δεν υπάρχουν κονδύλια σε αυτό το ασφαλιστικό πρόγραμμα, αλλά αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε παροχή δίνεται προς τους εργαζόμενους τα πληρώνει 100% ο ΟΠΕ. «Οποιαδήποτε καταβολή γίνεται από σήμερα και στο μέλλον, καλύπτεται εξολοκλήρου από το Ελληνικό Δημόσιο», είπε ο Ν. Μηταράκης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης