Τελευταία Νέα
old

Στην Αθήνα Σαουδάραβες αξιωματούχοι - Κάλεσμα Μηταράκη για επενδύσεις - Κρίσιμες επαφές για τη διεύρυνση των διμερών σχέσεων

Στην Αθήνα Σαουδάραβες αξιωματούχοι - Κάλεσμα Μηταράκη για επενδύσεις - Κρίσιμες επαφές για τη διεύρυνση των διμερών σχέσεων
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων στο εμπορικό, οικονομικό και επιχειρηματικό πεδίο
Στην Αθήνα βρίσκονται Σαουδάραβες αξιωματούχοι και συγκεκριμένα μέλη της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας της Σαουδικής Αραβίας.
Οι αξιωματούχοι συμμετέχουν στην «Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Σαουδικής Αραβίας - Ελλάδας» και σήμερα είχαν κρίσιμη συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότη Μηταράκη.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και διεύρυνσης των σχέσεων Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας στο εμπορικό, στο οικονομικό και στο επιχειρηματικό πεδίο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Ελλάδα έχει "επενδύσει" στο στοίχημα να προσελκύσει επενδυτικό ενδιαφέρον από τους Σαουδάραβες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν επίσης οι σχέσεις των δύο χωρών και οι γενικότερες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Όπως ανέφερε στις 12 Φεβρουαρίοπυ το www.bankingnews.gr, έτοιμος για επενδύσεις στην Ελλάδα - και συγκεκριμένα στον τουριστικό κλάδο - δήλωσε ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Al Waleed bin Talal, ιδρυτής, πρόεδρος και CEO της Kingdom Holding Company.
Ο Al Waleed bin Talal συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία - την περασμένη εβδομάδα - πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης