Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Στην Αθήνα εκπρόσωποι των Hermes Fund, Blackrock και Aviva στα τέλη Μαρτίου - Η επιχειρηματική αφρόκρεμα στο Συνέδριο Εταιρικής Διακυβέρνησης

Στην Αθήνα εκπρόσωποι των Hermes Fund, Blackrock και Aviva στα τέλη Μαρτίου - Η επιχειρηματική αφρόκρεμα στο Συνέδριο Εταιρικής Διακυβέρνησης
Θέμα του συνεδρίου "Πώς αλληλεπιδρούν η Εταιρική Διακυβέρνηση και οι Επενδύσεις;"
Στην Αθήνα θα βρεθούν στα τέλη Μαρτίου εκπρόσωποι τριών μεγάλων funds και συγκεκριμένα των Hermes Fund Managers, Blackrock και Aviva, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 14ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Εταιρική Διακυβέρνηση.
Το Συνέδριο Εταιρικής Διακυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Μαρτίου 2014 με θέμα: "Πώς αλληλεπιδρούν η Εταιρική Διακυβέρνηση και οι Επενδύσεις;".
Το Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης (ΕΣΕΔ) σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αξιοποιώντας την ευκαιρία της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, ανέλαβε, με την υποστήριξη του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια, τη διοργάνωση του Συνεδρίου.
Τα funds Hermes Fund Managers, Blackrock και Aviva θα φέρουν στην Ελλάδα τους εκπροσώπους τους που είναι αρμόδιοι για την εταιρική διακυβέρνηση των εκδοτριών.
Οι εκδότριες θα έχουν τη δυνατότητα για κατʼιδίαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των funds στο πλαίσιο του συνεδρίου. Επίσης θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της WORLD BANK, IFC, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των Υπουργείων Ανάπτυξης της Δανίας, της Γερμανίας και της Ολλανδίας, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Πορτογαλίας, οι  ομόλογοι φορείς του ΕΣΕΔ από τη Γερμανία, Νορβηγία, Φιλανδία, Ιταλία, Αγγλία, καθώς και ενώσεις εισηγμένων εταιρειών και η BUSINESSEUROPE.
Το Συνέδριο (Κλειστή Συνάντηση με εκπροσώπους της ΕΕ και Ανοιχτή Συνεδρίαση με παράλληλα -τεχνικού χαρακτήρα- workshops) θα αποτελέσει πλατφόρμα ανταλλαγής επίσημης πληροφόρησης για τις τελευταίες εξελίξεις  από το πεδίο της Εταιρικής Διακυβέρνησης σε επίπεδο ΕΕ, τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών προερχόμενων από επιχειρήσεις με μεγάλη εμπειρία και υψηλές επιδόσεις σε ό, τι αφορά στη διαφάνεια και την επένδυση στη βιώσιμη ανάπτυξη.
Οι συμμετέχοντες (Μέλη ΔΣ, Διοικητικά Στελέχη, Εξωτερικοί/Εσωτερικοί Ελεγκτές, Εκπρόσωποι Οργάνων της ΕΕ, Θεσμικών/Ιδιωτικών Επενδυτικών Φορέων, Κοινωνικών Εταίρων κ.α.) θα έχουν επίσης την ευκαιρία, μέσω της παρακολούθησης ειδικού περιεχομένου workshops, να λάβουν ενεργά μέρος σε μία ολοκληρωμένη διαδικασία εκπαίδευσης από αναγνωρισμένου κύρους εισηγητές της ελληνικής και της ευρωπαϊκής αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης