Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρόωρες εθνικές εκλογές «βλέπει» ο Α. Λοβέρδος σε περίπτωση εκλογικής συντριβής του ΠΑΣΟΚ ή της Ελιάς

Πρόωρες εθνικές εκλογές «βλέπει» ο Α. Λοβέρδος σε περίπτωση εκλογικής συντριβής του ΠΑΣΟΚ ή της Ελιάς
Mάλιστα αποκάλυψε ότι είναι σε επαφές με τον Α. Παπανδρέου
Την εκτίμηση ότι αν δεν πάει καλά το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές του Μαΐου, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να διεξάγει πρόωρες εθνικές βουλευτικές εκλογές, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», Α. Λοβέρδος.
Ειδικότερα ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι «αν δεν πάει καλά το ΠΑΣΟΚ ή η Ελιά, τότε θα έχει πρόβλημα η κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές».
Ο Α. Λοβέρδος μιλώντας στο «Παραπολιτικά 90,1» ερωτηθείς εάν θα επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ με ηγετικό ρόλο, ανέφερε ότι ο ρόλος που επιδιώκει είναι να είναι ο εγγυητής της επανένωσης της κεντροαριστεράς.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι σε επαφή με τον Γιώργο Παπανδρέου γι’ αυτή την προσπάθεια.
«Είτε με την προοπτική της Ελιάς, είτε με την προοπτική του ΠΑΣΟΚ η πορεία είναι ενιαία. Θα παίξω το ρόλο του εγγυητή της ένωσης δυνάμεων. Είμαι σε επαφή με τον Γιώργο Παπανδρέου για την επανένωση της κεντροαριστεράς. Μετά τις ευρωεκλογές θα έχουμε δυνατότης συνεργασίες και με όσους προσδιορίζονται ως κεντροαριστερά, όπως ο κ. Κουβέλης και ο κ. Θεοδωράκης» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.
Τέλος, ανέφερε: «αν δεν πάει καλά το ΠΑΣΟΚ ή η Ελιά, τότε θα έχει πρόβλημα η κυβέρνηση. Αν ο λαός μας αποδοκιμάσει τότε όλες οι θυσίες του ελληνικού
λαού θα πάνε στράφι γιατί θα έχουμε βουλευτικές εκλογές. Κανένας μας δεν θα αναλάβει ευθύνη, εάν ο λαός δεν δώσει εντολή σταθερότητας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης