Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΧΑΕ: Εγκρίθηκε η επιστροφή κεφαλαίου 0,20 ευρώ ανά μετοχή

tags :
ΕΧΑΕ: Εγκρίθηκε η επιστροφή κεφαλαίου 0,20 ευρώ ανά μετοχή
Mείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά ποσό 13.073.712,60 ευρώ
Τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΧΑΕ κατά 13.073.712,60 ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,20 ευρώ και καταβολή του ποσού αυτού στους μετόχους ενέκρινε η Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Αναλυτικότερα, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά ποσό 13.073.712,60 ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,20 ευρώ και καταβολή του ποσού αυτού στους μετόχους με αντίστοιχη τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας άρθρου 5 του Καταστατικού.
Περαιτέρω η Γενική Συνέλευση χορήγησε προς το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότηση, προκειμένου να ορίσει την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος από τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων και την ημερομηνία πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου.
Η Εταιρεία, με νεώτερη ανακοίνωση, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις ημερομηνίες προσδιορισμού δικαιούχων και πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης