Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επικοινωνία Κουτσούμπα (ΚΚΕ) - Λοβέρδου (υπ. Παιδείας) για τα προβλήματα στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Επικοινωνία Κουτσούμπα (ΚΚΕ) - Λοβέρδου (υπ. Παιδείας) για τα προβλήματα στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
Η λειτουργίας του ΤΕΙ έχει ανασταλλεί και μάλιστα εν μέσω εξεταστικής περιόδου
Την ανησυχία του ΚΚΕ για τα σοβαρά και οξυμμένα προβλήματα που έχουν προκύψει στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο, σε επικοινωνία που είχαν.
Συγκεκριμένα, επισημαίνει πως «στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των ΤΕΙ έρχεται να προστεθεί το πρόβλημα που προκύπτει από τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις, με συνέπεια να υπάρχει απλήρωτο προσωπικό, χρωστούμενα σε τρίτους. Αποτέλεσμα της παραπάνω κατάστασης είναι η αναστολή της λειτουργίας του ΤΕΙ για μια εβδομάδα με απόφαση του ΔΣ του ΤΕΙ και μάλιστα εν μέσω εξεταστικής περιόδου που δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στους σπουδαστές».
Την ίδια στιγμή, ο κ. Κουτσούμπας, στην επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Παιδείας, τόνισε  «ότι αποκτά επείγοντα χαρακτήρα η επίλυση αυτών των προβλημάτων ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα το ΤΕΙ, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση οφείλει να εξασφαλίσει την επαρκή χρηματοδότηση του ΤΕΙ, άμεσα να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα που οφείλονται στους έκτακτους εκπαιδευτικούς και να προχωρήσει η προκήρυξη θέσεων μόνιμων εκπαιδευτικών, απαραίτητων για τη λειτουργία του ΤΕΙ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης