Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανοιχτός σε διάλογο με τη ΔΗΜΑΡ ο Α. Λοβέρδος με όρο τον αποκλεισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτός σε διάλογο με τη ΔΗΜΑΡ ο Α. Λοβέρδος με όρο τον αποκλεισμό του ΣΥΡΙΖΑ
Θετική απάντση στην πρόταση του κ. Κουβέλη
Ανοιχτός στο διάλογο με τη Δημοκρατική Αριστερά εμφανίζεται ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος, μετά την επιστολή που απέστειλε και σε αυτόν ο Φώτης Κουβέλης.
Ειδικότερα ο κ. Λοβέρδος, στην απαντητική του επιστολή, σημειώνει πως «η απάντηση στην πρότασή σας δεν μπορεί, παρά να είναι θετική», ωστόσο προσθέτει ότι ο διάλογος θα πρέπει να γίνει «μέσα στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας που συνδιαμορφώσαμε με το ΠΑΣΟΚ και τις υπόλοιπες Κινήσεις, συγκροτώντας την Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη».
Ο κ. Λοβέρδος, επίσης, αποκλείει τη συμμετοχή σε αυτό το διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο υπογραμμίζει -χωρίς να τον κατονομάζει- πως ανήκει στις πολιτικές δυνάμεις που «έχουν αποδείξει επανειλημμένα πως δεν επιθυμούν να συνδράμουν στην εθνική προσπάθεια, επωμιζόμενες μέρος της ευθύνης και αφετέρου κάθε πρόσκληση που τους έχει απευθυνθεί αντιμετωπίζεται με τρόπο προσβλητικό και ως αφορμή για αποκόμιση μικροκομματικών ωφελειών».
Παράλληλα τονίζει ότι στην κορυφή της «ημερήσιας διάταξης» του διαλόγου, πρέπει να είναι θέματα όπως η οριστική διευθέτηση του δημοσίου χρέους, ο απεγκλωβισμός της οικονομίας από τα δεσμά της γραφειοκρατίας αλλά και η στήριξη των επιχειρήσεων,

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης