Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εμμένει στη θέση του ο Farage - Καλύτερα εκτός Ε.Ε. η Μ. Βρετανία - Δεν θα πληγούν οι επιχειρήσεις

tags :
Εμμένει στη θέση του ο Farage - Καλύτερα εκτός Ε.Ε. η Μ. Βρετανία - Δεν θα πληγούν οι επιχειρήσεις
Αγνοεί τη θέση των κατασκευαστών περί παραμονής στην Ε.Ε. ο ευρωσκεπτικιστής, N. Farage
Οι βρετανικές επιχειρήσεις δεν θα πληγούν από ενδεχόμενη έξοδο της M. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διαμηνύει ο ευρωσκεπτικιστής ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP), Nigel Farage, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.
Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας έδειξαν πως η πλειοψηφία των επιχειρηματιών είναι υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε. ο Farage επιμένει στη θέση του για έξοδο από την Ε.Ε.
«Το θέμα είναι ότι αυτή η χώρα διαπραγματεύεται ένα τεράστιο έλλειμμα με την Ευρώπη. Πουλάνε περισσότερες Mercedes και σαμπάνιες, από ότι τους πουλάμε μπύρες και αυτοκίνητα», εξηγεί χαρακτηριστικά.
Έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα Δευτέρα, αναφέρει ότι το 85% των μελών της Ένωσης Κατασκευαστών EEF, επιθυμεί την παραμονή στην Ε.Ε. ενώ μόλις το 7% την έξοδο. «Δεν ξέρω» απάντησε το 8% των συμμετεχόντων.
Ωστόσο, ο Farage επιμένει ότι κάνουν λάθος, υποστηρίζοντας ότι στηρίζουν την άποψή τους στο γεγονός ότι αποτελούν εξαρτώνται από τις Βρυξέλλες και για αυτό δεν θέλουν να δείξουν την αντίθεσή τους στην Ε.Ε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης