Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στους τρεις φαντάρους που έχασαν τη ζωή τους σε στρατιωτική άσκηση

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στους τρεις φαντάρους που έχασαν τη ζωή τους σε στρατιωτική άσκηση
Στρατιωτικές τιμές αποδόθηκαν από άγημα Πεζοναυτών, ενώ παραβρέθηκε και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χρ. Μανωλάς 
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στους δυο λοχίες που έχασαν τη ζωή τους στο πεδίο βολής Γλαφυρών κατά τη διάρκεια άσκησης βαρέων όπλων, όταν έσκασε πυροσωλήνας όλμου. Μαζί τους έχασε τη ζωή του και ένας 19χρονος δεκανέας από την Αχαΐα.
Η νεκρώσιμος ακολουθία σε κλίμα βουβού πόνου τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου καθώς οι δυο εκλιπόντες διέμεναν στον Βόλο.
Πρόκειται για τους επαγγελματίες οπλίτες, λοχία Αναστάσιο Μεζάλα, 34 χρονών, κάτοικο Βόλου, με καταγωγή από την Αθήνα, παντρεμένο και πατέρα ενός βρέφους 9 μηνών και τον λοχία Γεώργιο Ορφανίδη, 33χρονών, κάτοικο Βόλου, με καταγωγή από τις Σέρρες, παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών 4,5 και 2,5 χρονών.
Στρατιωτικές τιμές αποδόθηκαν από άγημα Πεζοναυτών, ενώ παραβρέθηκε και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χρ. Μανωλάς καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων αλλά και των τοπικών αρχών.
Όταν τα δύο φέρετρα σκεπασμένα με την γαλανόλευκη βγήκαν από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα, αποτίοντας έτσι τον ύστατο φόρο τιμής στους αδικοχαμένους νέους.
Η τελετή για τον 19χρονο οπλίτη θητείας (δεκανέα) Φώτη Ανδρικόπουλο έγινε στα Πετρωτά Αχαΐας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης