Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Άρωμα» εκλογών στο Μαξίμου – Παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών

«Άρωμα» εκλογών στο Μαξίμου – Παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών
Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ προκειμένου να είναι υποψήφιοι σε πιθανές επερχόμενες εθνικές εκλογές.
«Βροχή» πέφτουν οι παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών με το βλέμμα στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ειδικότερα την παραίτησή του υπέβαλε στον υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης προκειμένου να πολιτευτεί σε πιθανές επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Ο κ. Παπαγιαννίδης εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στο ειδησεογραφικό site της Λέσβου www.lesvosnews.net.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Σας ενημερώνω ότι υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του ΕΚΑΒ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για να πολιτευτώ στο νομό Λέσβου».
Παράλληλα την παραίτησή του υπέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μιχάλης Κατρίνης, η οποία έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη. Ο κ. Κατρίνης παραιτήθηκε για να μπορέσει να είναι υποψήφιος βουλευτής σε περίπτωση προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο κ. Κατρίνης παρέμεινε στη θέση του προέδρου του ΟΚΑΝΑ για οκτώ μήνες, ενώ στο παρελθόν είχε εκλεγεί βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης