Τελευταία Νέα
Διεθνή

Iglesias (Podemos): «Αξιολύπητος» ο Rajoy να μην υπερασπίζεται τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες

Iglesias (Podemos): «Αξιολύπητος» ο Rajoy να μην υπερασπίζεται τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες
Αυτό που θα έπρεπε να κάνει η ισπανική κυβέρνηση είναι να ανησυχεί για τους ισπανούς πολίτες, κάτι που κάνει η ελληνική κυβέρνηση, τόνισε
«Αξιολύπητο» θεωρεί ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος Podemos (Μπορούμε), Pablo Iglesias, ότι ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Mariano Rajoy, δεν υπερασπίζεται στις Βρυξέλλες τα συμφέροντα του Αλέξη Τσίπρα, τασσόμενος στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης στην ανταλλαγή εκατέρωθεν κατηγοριών μεταξύ Αθήνας και Μαδρίτης.
«Αυτό που θα έπρεπε να κάνει η ισπανική κυβέρνηση είναι να ανησυχεί για τους ισπανούς πολίτες, κάτι που κάνει η ελληνική κυβέρνηση», σημείωσε ο P. Iglesias, υπερασπιζόμενος τον έλληνα πρωθυπουργό στις διαπραγματεύσεις στην Ε.Ε. ενάντια σε αυτό που κρίνει ως προσπάθεια να «τορπιλιστούν» τα σχέδια του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι την Κυριακή και ο γραμματέας Πολιτικής του Podemos είχε διατηρήσει την ίδια στάση σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα El Pais, σημειώνοντας ότι ο M. Rajoy δεν μπορεί να κάνει λόγο για «μη εκπληρούμενες υποσχέσεις», όταν ο ίδιος είχε υποσχεθεί τη δημιουργία 3,5 εκατ. θέσεων εργασίας πριν από τις εκλογές του 2011.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης