Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Θράσος της κυβέρνησης να μιλά για επιτυχία του Τσίπρα

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Θράσος της κυβέρνησης να μιλά για επιτυχία του Τσίπρα
Η χθεσινή απόφαση στις Βρυξέλλες μας επαναφέρει στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Για έλλειψη σχεδίου και στάση πολιτικού τυχοδιωκτισμού και οπορτουνισμού κατηγόρησε την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στη συμφωνία που επιτεύχθηκε χθες στις Βρυξέλλες.
«Για το κομματικό συμφέρον, για να μην χάσει την επιρροή του, θυσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ το συμφέρον της Ελλάδας και των πολιτών.
Άλλα ο ένας, άλλα ο άλλος, άλλα σήμερα άλλα αύριο, άλλα το πρωί άλλα το βράδυ, αυτή η κατάσταση με τα μέλη της κυβέρνησης προδίδει την έλλειψη σχεδίου και συγκροτεί στάση πολιτικού τυχοδιωκτισμού και οπορτουνισμού» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λοβέρδος.
Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή συμφωνία, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι αυτή δεν είναι παρά η επαναφορά των όσων είχαν συμφωνηθεί στις 20 Φεβρουαρίου.
«Οι 28 της ΕΕ εναντίον της Ελλάδας και οι 18 της ευρωζώνης εναντίον μας.
Δεν τα λέμε μόνο εμείς αυτά, τα υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλης.
Η χθεσινή απόφαση στις Βρυξέλλες μας επαναφέρει στην απόφαση της ευρωζώνης της 20ης Φεβρουαρίου.
Άρα δεν έγινε κάτι αρνητικό χθες, αλλά απλώς επιστρέψαμε στο πρόσφατο παρελθόν.
Χάθηκε ένας μήνας.
Ένας μήνας αποεπενδύσεων, περαιτέρω μείωσης της κατανάλωσης, συσσώρευσης ελλειμμάτων, δηλαδή οικονομικού κόστους που θα κληθούν να πληρώσουν τα μεσαία στρώματα» υπογράμμισε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος έβαλε κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για το ότι απορρίπτονται υφεσιακά μέτρα.
«Η αναφορά του ανακοινωθέντος των Βρυξελλών πως η Ελλάδα έχει την κυριότητα των "μεταρρυθμίσεων", είναι ακριβώς η ίδια με την αναφορά των μνημονίων πως η Ελλάδα έχει την ιδιοκτησία τους, δηλαδή των μέτρων, των "μεταρρυθμίσεων", του προγράμματος που θα εφαρμόσει.
Κι επέχουν το θράσος να πανηγυρίζουν πως αυτή η αναφορά συνιστά επιτυχία του Πρωθυπουργού» τόνισε ο κ.Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης