Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Η κυβέρνηση οδηγεί την Ελλάδα σε τρίτο μνημόνιο- Επιστροφή στα χρόνια της ύφεσης

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Η κυβέρνηση οδηγεί την Ελλάδα σε τρίτο μνημόνιο- Επιστροφή στα χρόνια της ύφεσης
Ομιλία στη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ
Για επιστροφή στα χρόνια της ύφεσης, πίσω στο 2009-2010, μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατηγορώντας την κυβέρνησή Τσίπρα πως οδηγεί την Ελλάδα σε τρίτο μνημόνιο, το οποίο δεν είναι σε θέση να το περάσει από την Βουλή.
Μιλώντας στη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση αποτελεί κίνδυνο για την Ελλάδα, τους Έλληνες, τις Ελληνίδες. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση βάζουν τα συμφέροντα του κόμματός τους πάνω από τα συμφέροντα της Ελλάδας και του λαού».
Μάλιστα, όπως είπε, «τώρα ζούμε ως Ελλάδα την επιστροφή στα χρόνια της ύφεσης», ενώ ο κ.Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός της ύφεσης «και η κυβέρνησή του οδηγεί την Ελλάδα σε τρίτο μνημόνιο, το οποίο δεν είναι σε θέση να το περάσει από την Βουλή.
Κι ευθύνεται ο ίδιος αποκλειστικά για αυτό.
Συνεπώς, βρισκόμαστε μπροστά σε πολιτικές εξελίξεις.
Κι από την πλευρά της οικονομίας, η κυβέρνηση μας γυρίζει πίσω στο 2009-2010».
Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, είναι απαραίτητη η ύπαρξη του κεντροαριστερού χώρου.
Όπως είπε «ο χώρος του Κοινωνικού Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, ο χώρος της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας είναι απολύτως αναγκαίος.
Και θα υπάρξει και πάλι, δυνατός και ακμαίος για την Ελλάδα του 2020.
 Για αυτό είμαστε εδώ.
Πρέπει να προχωρήσουμε ως κόμμα σοσιαλδημοκρατικό, ριζοσπαστικό, λαϊκό, ευρωπαϊκό, πατριωτικό, πολυτασικό,άρα με κατοχυρωμένες δημοκρατικές διαδικασίες, απογαλακτιζόμενοι από τη συνεργασία με τη ΝΔ, που ήταν εθνική ανάγκη, αλλά και αποκλείοντας τη συριζοποίησή μας.
Ένα τέτοιο κόμμα πρέπει να χτίσουμε για την Ελλάδα του 2020 και να το χτίσουμε τώρα που είμαστε στην Αντιπολίτευση και στην οποία πρέπει να παραμείνουμε,  γιατί αυτή ήταν ως προς εμάς η απόφαση του ελληνικού λαού».

www.banbkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης