Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Eurobank Equities: Σύσταση buy και τιμή στόχος 6,80 ευρώ για την ΕΧΑΕ - Προοπτική ανόδου +42% για τη μετοχή

Eurobank Equities: Σύσταση buy και τιμή στόχος 6,80 ευρώ για την ΕΧΑΕ - Προοπτική ανόδου +42% για τη μετοχή
Η μετοχή της ΕΧΑΕ έχει αρχίσει να καταγράφει ικανοποιητικές αποδόσεις, καλύτερες μάλιστα έναντι του συνόλου της ελληνικής αγοράς
Aμετάβλητη τη σύσταση buy (αγορά) διατηρεί για τη μετοχή της ΕΧΑΕ η Eurobank Equities, σε νέα έκθεσή της, υπό τον τίτλο "HELLENIC EXCHANGES - Always involved".
Ωστόσο η χρηματιστηριακή προχώρησε σε υποβάθμιση της τιμής στόχου για τη μετοχή, στα 6,80 ευρώ.
Όπως επισημαίνει η Eurobank Equities, η μετοχή της ΕΧΑΕ έχει αρχίσει να καταγράφει ικανοποιητικές αποδόσεις - καλύτερες μάλιστα έναντι του συνόλου της ελληνικής αγοράς - προσπερνώντας την πρόσφατη αδυναμία που είχε σημειώσει.
Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, παρά την υποβάθμιση της τιμής στόχου για την ΕΧΑΕ, εξακολουθεί να υπάρχει προοπτική ανόδου της μετοχής έως και +42% από τα τρέχοντα επίπεδα.
Σχολιάζοντας τα οικονομικά μεγέθη της ΕΧΑΕ για το 2014, η χρηματιστηριακή τα χαρακτηρίζει πιο αδύναμα σε σχέση με έναν χρόνο νωρίτερα.
Ταυτόχρονα η Eurobank Equities προειδοποιεί πως η πολιτική αβεβαιότητα που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Ελλάδα αποτελεί μεγάλη πηγή ανησυχίας για τους επενδυτές.
Οι επενδυτές εκφράζουν ανησυχία για τα αδύναμα επίπεδα ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας.
Ωστόσο η μετοχή μπορεί να πρωτοστατήσει στην ενδεχόμενη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αμέσως μετά την επίτευξη συμβιβασμού μεταξύ Ελλάδας και δανειστών για το μέλλον της χρηματοδότησης της Ελλάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης