Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ) : Ο Πρωθυπουργός να δώσει εξηγήσεις στον λαό για τα εξοπλιστικά προγράμματα

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ) : Ο Πρωθυπουργός να δώσει  εξηγήσεις στον  λαό για τα εξοπλιστικά προγράμματα
Ερωτήματα θέτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Α. Λοβέρδος
Σαφείς εξηγήσεις στον ελληνικό λαό οφείλει να δώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, όπως αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, με το οποίο αποκαλύπτεται ένα θέμα που αφορά τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας.
«Ως πολιτικός αρχηγός κόμματος της αντιπολίτευσης κατηγορούσε - με εντυπωσιακή ευκολία -  τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι αγοράζουν όπλα και δεν δίνουν τα χρήματα στον λαό.
Κατηγορούσε δηλαδή, τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα κόμματα που μετείχαν σε αυτές για λανθασμένες προτεραιότητες, αφήνοντας συνεχώς υπονοούμενα περί διαφθοράς.
Ας μας πει ο κ. Πρωθυπουργός μήπως αλλάζει αναδρομικά γνώμη για όσα με ευκολία έλεγε;  
Ας μας εξηγήσει ο κ. Πρωθυπουργός  με ποια λογική οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη αγορά, στην συγκεκριμένη δημοσιονομική συγκυρία», σημειώνει ο κ. Λοβέρδος.
Και συνεχίζει λέγοντας «μήπως για  να διευκολυνθεί ο κ. Καμμένος να λάβει πρόσκληση στο αμερικανικό Πεντάγωνο, όπως λένε πολλοί σχολιαστές;  
Ας μας εξηγήσει ο υπεύθυνος Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και μέλος του ΚΥΣΕΑ κ. Δρίτσας πότε είχε δίκιο, όταν έκανε τις αντιπολιτευτικές του καταγγελίες για τα θέματα αυτά ή τώρα που τα εγκρίνει;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης