Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαψεύδει τις φήμες ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας ο N. Farage (UKIP)

Διαψεύδει τις φήμες ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας ο N. Farage (UKIP)
Ο «εφτάψυχος» Farage έχει αναρρώσει από καρκίνο στους όρχεις και επιβιώσει από ένα ατύχημα όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο
Είναι από τους πιο «επικίνδυνους» αντιπάλους του βρετανού πρωθυπουργού D. Cameron για τις εκλογές της 7ης Μαίου καθώς τα ποσοστά του N. Farage, του ηγέτη του Κόμματος της Ανεξαρτησίας (UKIP) τον δείχνουν να «κλέβει» ψήφους από τους συντηρητικούς του Cameron.
Ωστόσο, λίγες εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες εκλογές στη Βρετανία πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Farage αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας με τον ίδιο να διαψεύδει τις φήμες ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Επιβεβαίωσε ωστόσο, ότι ταλαιπωρείται από χρόνιους πόνους στη μέση που τον εμποδίζουν να αφιερωθεί απρόσκοπτα στην προεκλογική του εκστρατεία, ενόψει των εκλογών της 7ης Μαΐου.
«Δεν ήμουν αδιάθετος- δεν αντιμετώπιζα καρδιοπαλμίες- υπέφερα από έναν ολοένα και πιο εντεινόμενο πόνο στον ώμο μου, την πλάτη μου, υπέφερα από νευραλγίες» επισήμανε ο αρχηγός του UKIP.
Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν όταν ο Farage, που συχνά εμφανίζεται να κρατά στο ένα του χέρι ένα τσιγάρο και στο άλλο ένα ποτήρι μπίρα, εμφανίστηκε κουρασμένος και αδύναμος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο Βρετανός πολιτικός ανέφερε, ότι υποβάλλεται σε θεραπεία στο νοσοκομείο δύο φορές την εβδομάδα για να αντιμετωπίσει τους πόνους στην πλάτη του και τώρα νιώθει καλύτερα προκειμένου να ηγηθεί του κόμματός του σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.
«Παίρνω κάποια χάπια αλλά είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζω και επομένως πρέπει να βρω το ρυθμό μου». «Νιώθω ότι επιστρέφω στον παλιό εαυτό μου» τόνισε.
Ο «εφτάψυχος» Farage έχει αναρρώσει από καρκίνο στους όρχεις και επιβιώσει από ένα ατύχημα όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο, ενώ το 2010 είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν το μικρό αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε στην περιοδεία του, συνετρίβη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης