Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Η Ελλάδα είναι σε τροχιά εξόδου από το ευρώ - Δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Η Ελλάδα είναι σε τροχιά εξόδου από το ευρώ - Δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία
Χειρότερη από το e-mail Χαρδούβελη η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης 
Η Ελλάδα βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από την Ευρωζώνη εδώ και τρεις ημέρες, εκτίμησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ανδρέας Λοβέρδος.
Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά fm», ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι «πρέπει να ακούνε όσοι εμπιστεύονται αυτή την πορεία, που χαράζει σήμερα το αποτυχημένο πείραμα Τσίπρα, αυτό που είπε ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος θα ήταν ο χρηματοδότης, μας έλεγαν: "Κάνε συμφωνία για μεταρρυθμίσεις με τους Ευρωπαίους"».
«Η χώρα είναι απομονωμένη, έχει αρχίσει να ανοίγει την πόρτα της εξόδου από το ευρώ και δεν είναι περίεργο, όταν σκεφτεί κανείς ότι ο κ. Τσίπρας, που ευθύνεται προσωπικά, ο ίδιος ηγείται ενός κόμματος, το μισό του οποίου είναι υπέρ της δραχμής», τόνισε.
Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ υπό την αρχηγία του θα ψήφιζε την ελληνική πρόταση των 47 σελίδων, εφόσον αυτή γινόταν δεκτή από τους εταίρους μας, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε:
«Σε καμία περίπτωση, γιατί συνιστά επιδείνωση σε σχέση με τις προτάσεις μας, το email Χαρδούβελη συν κάτι ακόμη.
Ένα μήνα έχουν που προσπαθούν να βρουν έναν κοινό τόπο με τους δανειστές.
Τον πρώτο καιρό, τον καιρό Βαρουφάκη, του χειρότερου υπουργού Οικονομικών από τη Μεταπολίτευση, γινόταν θέατρο και καλαμπούρι, δεν γινόταν διαπραγμάτευση.
Συμφωνία δεν ψηφίζουμε με τίποτα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης