Τελευταία Νέα
Διεθνή

Farage στην Telegraph: Όλοι θα γίνουμε σαν την Ελλάδα, αν αφήσουμε την Ευρώπη να νικήσει

Farage στην Telegraph: Όλοι θα γίνουμε σαν την Ελλάδα, αν αφήσουμε την Ευρώπη να νικήσει
«Αν ήμουν ο Τσίπρας, δεν θα απογοήτευα τον ελληνικό λαό μετά το όχι του δημοψηφίσματος» επισημαίνει ο επικεφαλής του κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου.
Αυτό που βλέπουμε στην Ευρώπη είναι μία πλήρης αποτυχία, τονίζει ο βρετανός πολιτικός και αρχηγός του κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου Nigel Farage σε άρθρο του στην Telegraph.
Αντί να επικρατήσει η αλληλεγγύη, η Ευρώπη έχει αφήσει την Ελλάδα εντελώς μόνη της, συνεχίζει ο Βρετανός χαρακτηρίζοντας την ελληνική κρίση ως «απερίγραπτη».
Ο Nigel Farage τόνισε ότι εδώ και χρόνια επισημαίνει την αντιδημοκρατικότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ωστόσο αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο.
Ωστόσο, μετά από αυτή την «ανατριχιαστική αντιμετώπιση της Ελλάδας από την Ευρώπη», όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν «την αθλιότητα της ΕΕ».
«Αν ήμουν ο Τσίπρας δεν θα υπέγραφα τη σκληρή συμφωνία, δεν θα απογοήτευα τους Έλληνες» λέει χαρακτηριστικά ο βρετανός πολιτικός μετά το όχι που είπαν στο δημοψήφισμα.
Παράλληλα, επισημαίνει ο Nigel Farage όλο και περισσότεροι μετανάστες καταφθάνουν στην Ελλάδα, εξαιτίας του Ισλαμικού Κράτους και δημιουργείται ήδη πρόβλημα χάριν στα ευρωπαϊκά σύνορα.
Η δυνατότητα τα κράτη να υπερασπίζονται μόνα τους την εθνική τους κυριαρχία πρέπει να εξασφαλιστεί, τονίζει ο Nigel Farage που «βλέπει» στην «καταπάτηση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας από τη συμφωνία την αρχή του τέλους για ολόκληρα τα κράτη της Ευρώπης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης