Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας (ΝΔ): Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση - Επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη

Σταϊκούρας (ΝΔ): Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση - Επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη
Ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, χωρίς να τον κατονομάσει
Η Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση, τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, στην τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής κατά την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών, ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
«Η χώρα πήρε μια ανάσα.
Επιβάλλεται η φυγή προς τα εμπρός ως η βέλτιστη στρατηγική για τη χώρα.
Η συμμετοχή της χώρας στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση», τόνισε ο κ. Σταϊκούρας.
Ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, χωρίς να τον κατονομάσει.
«Οι χώρες, οι λαοί, δεν προχωρούν με τσιτάτα, με αυτοσχεδιασμούς και με ναρκισσιστικές συνεντεύξεις για λίγα λεπτά δημοσιότητας».
«Στην παρούσα κρίσιμη φάση, ευτυχώς που την τελευταία στιγμή, η ηγεσία της κυβέρνησης με την καθοριστική στήριξη της αντιπολίτευσης, κράτησε τη χώρα και δεν την έσπρωξε στο κενό», είπε ακόμα ο κ. Σταϊκούρας.
«Η Νέα Δημοκρατία, στηρίζει τη διαμόρφωση μιας επώδυνης συμφωνίας, αφού αυτή διασφαλίζει, την παραμονή της χώρας στον πυρήνα της Ευρώπης, αλλά δεν δίνει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση. Το περιεχόμενο της συμφωνίας, όπως αυτό θα διαμορφωθεί τις επόμενες εβδομάδες, διαρκώς θα το αξιολογούμε», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης