Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Iglesias παραδέχεται ότι η κατάσταση στην Ελλάδα επηρεάζει το Podemos - Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μάχη, όχι τον πόλεμο

Ο Iglesias παραδέχεται ότι η κατάσταση στην Ελλάδα επηρεάζει το Podemos - Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μάχη, όχι τον πόλεμο
Οι Έλληνες θα συνεχίσουν να εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να υπογράψει μια κακή συμφωνία, σημείωσε ο επικεφαλής των Podemos
Σε αυτοκριτική προχώρησε ο επικεφαλής των Podemos, Pablo Iglesias, αναγνωρίζοντας ότι η κατάσταση στην Ελλάδα, πέραν των λαθών που έχει κάνει το ίδιο το ισπανικό κόμμα, επηρεάζει το Podemos, κάτι που μέχρι τώρα το κόμμα απέφευγε να κάνει.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε συνέντευξή του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «La Ser», «η κυβέρνηση της Ελλάδας έχασε μια μάχη, όχι τον πόλεμο» και συμπλήρωσε ότι «τώρα πρέπει οι Έλληνες να αποφασίσουν αν θέλουν ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει να διαπραγματεύεται».
«Εκτιμώ ότι οι Έλληνες θα συνεχίσουν να εμπιστεύονται τον Αλέξη, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να υπογράψει μια κακή συμφωνία, που δεν του αρέσει και που ούτε εμένα μου αρέσει», ανέφερε, παραδεχόμενος ότι «είναι σαφές ότι αυτά τα πράγματα μας επηρεάζουν».
Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας των Podemos παραδέχθηκε ότι έχει κάνει λάθη όσον αφορά τον τόνο που χρησιμοποιεί, συμπληρώνοντας ότι αυτό συμβαίνει «όταν εκνευρίζομαι και αισθάνομαι πίεση».
«Πρέπει να βελτιώσουμε τα πράγματα, να αλλάξουμε τόνο», τόνισε και πρόσθεσε ότι αν και το Podemos είναι «προσεκτικό» όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις, εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα κερδίσει και ότι το Λαϊκό και το Σοσιαλιστικό Κόμμα το καλύτερο που μπορούν να κάνουν, είναι να «πιστεύουν στις δημοσκοπήσεις και να χαλαρώσουν».

Μεταφραστική επιμέλεια: Ελένη Κάτσουρα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης