Τελευταία Νέα
Διεθνή

Farage (UKIP): Να μην δεχθεί άλλους μετανάστες η Βρετανία – Η συμπόνια να απειλήσει τον πολιτισμό μας

Farage (UKIP): Να μην δεχθεί άλλους μετανάστες η Βρετανία – Η συμπόνια να απειλήσει τον πολιτισμό μας
Όταν το Ισλαμικό Κράτος υποστηρίζει ότι θα πλημμυρίσει το Ηνωμένο Βασίλειο με τζιχαντιστές, πρέπει να τους ακούσουμε, σημειώνει ο επικεφαλής του κόμματος UKIP
Μετά την υπόσχεση της Βρετανίας, τη Δευτέρα, να αποδεχθεί 20.000 πρόσφυγες που έχουν επηρεαστεί από τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, ο επικεφαλής του βρετανικού αντιμεταναστευτικού κόμματος UKIP, Nigel Farage, προειδοποίησε ότι η Βρετανία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει περισσότερους μετανάστες.
Σε δηλώσεις του στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNBC, ο Nigel Farage σημείωσε ότι «μπορεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να φωνάζουν ότι θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα, όμως η μεγάλη πλειοψηφία της κοινής γνώμης αναφέρει ότι μέχρι να υπάρξει έλεγχος των τωρινών μεταναστευτικών επιπέδων, δεν είμαστε σε θέση να κάνουν οτιδήποτε ουσιώδες για τους πρόσφυγες».
Παράλληλα, δήλωσε βέβαιος ότι η Ε.Ε. δεν έχει αντιληφθεί σωστά το πρόβλημα και ότι ο λόγος που ο κόσμος έρχεται, είναι επειδή τους λέμε «παρακαλώ, ελάτε».
«Νομίζω ότι μακροπρόθεσμα το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης που θα δημιουργηθεί από αυτό είναι θέματα ασφάλειας», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «όταν το Ισλαμικό Κράτος λέει ότι θα πλημμυρίσει το Ηνωμένο Βασίλειο με μισό εκατομμύριο από τους τζιχαντιστές μαχητές του, θα πρέπει να τους ακούσουμε (…) Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τη συμπόνια να απειλήσει τον πολιτισμό μας».
Ο Nigel Farage δήλωσε ότι είναι σκεπτικός ως προς το status των μεταναστών που έρχονται στην Ευρώπη, προσθέτοντας ότι πολλοί από τους μετανάστες που έρχονται κυρίως από τις αφρικανικές χώρες, δεν είναι «μετανάστες», δεδομένου ότι ο όρος μετανάστη υποδηλώνει κάποιων που έχει τραπεί σε φυγή από πόλεμο, διώξεις ή φυσική καταστροφή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης