Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Κανείς δεν πιστεύει τον προεκλογικό Τσίπρα – Λέει διάφορα – ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ πρέπει να συνεργαστούν

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Κανείς δεν πιστεύει τον προεκλογικό Τσίπρα – Λέει διάφορα – ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ πρέπει να συνεργαστούν
Αν υπάρξει κυβέρνηση ενός μεγάλου με δύο μικρότερα κόμματα, θα πέσει έως το Πάσχα τόνισε ο κ.Λοβέρδος
Την θέση ότι κανείς δεν θα πρέπει να πιστεύει τον προεκλογικό Τσίπρα διότι λέει διάφορα διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υπογράμμισε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πρέπει να συνεργαστούν.
 Στην επισήμανση ότι κάτι τέτοιο ο κ. Τσίπρας το αποκλείει, ενώ το αφήνει ανοιχτό ο κ. Μεϊμαράκης ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Real Fm, υποστήριξε ότι «κανείς δεν πιστεύει τον προεκλογικό Τσίπρα».
«Κανείς.
Και δεν πρέπει να τον πιστέψει γιατί ο προεκλογικός Τσίπρας λέει διάφορα.
Συνεπώς κανείς πρέπει να κοιτά τον μετεκλογικό Τσίπρα περισσότερο.
Αν υπάρξει μία κυβέρνηση του μεγαλύτερου κόμματος με δύο μικρά είναι απολύτως δεδομένο ότι αυτή η κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα θα έχει πέσει.
Κι αν δεν είμαι σωστός στις χρονικές μου προβλέψεις θα είναι μία κυβέρνηση που δεν θα εμπνέει σταθερότητα» τόνισε ο κ.Λοβέρδος.
«Αυτό σημαίνει ότι η οικονομία δεν πρόκειται να αισθανθεί ασφαλές περιβάλλον προκειμένου να υπάρξουν επενδύσεις και κινητικότητα οικονομική.
Που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ισοδύναμο για κανένα από τα μέτρα τα οποία τα 2 μεγαλύτερα κόμματα, αλλά και εμείς λέμε θα προτιμούσαμε να μην τα εφαρμόσουμε αλλά αντ’ αυτών να βρούμε χρήματα από κάπου αλλού.
Η νέα κυβέρνηση αν είναι ασθενής θα χρειαστεί πριν καλά-καλά εκλεγεί και οι υπουργοί κάτσουν στις καρέκλες τους να δούνε τα κενά του προϋπολογισμού του 2015 και να πάρουν μέτρα γι’ αυτά» τόνισε ο κ.Λοβέρδος.
Ερωτηθείς για το εάν αυτό σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει να μετέχουν στην επόμενη κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ ο κ. Λοβέρδος τόνισε: «Εμείς θα ζητήσουμε να μην υπάρχει κατεργάρης.
Και πιστεύουμε ότι πάρα πολλά πράγματα δείχνουν ότι αυτό το αίτημα δεν θα πέσει στο κενό.
Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη, κατά τα προεκλογικά φαινόμενα διαδικασία, αλλά εκτιμώ ότι τη Δευτέρα μετά τις εκλογές δεν θα είναι τόσο δύσκολη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης