Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αλλαγή φρουράς στις Ένοπλες Δυνάμεις – Νέος ΑΓΕΕΘΑ ο Αποστολάκης

Αλλαγή φρουράς στις Ένοπλες Δυνάμεις – Νέος ΑΓΕΕΘΑ ο Αποστολάκης
Στη θέση του Κωσταράκου, o οποίος θα αναλάβει πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ από τις 6/11
Νέο αρχηγό έχουν από σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς ο στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος παρέδωσε στον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν εισφέρει τα μέγιστα, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Γιάγκος κατά την τελευτή παράδοσης – παραλαβής.
Ο απερχόμενος αρχηγός ΓΕΕΘΑ δήλωσε από την πλευρά του ότι «αν υποχωρήσουμε από ένα όριο μπορεί τα πράγματα τα γίνουν χωρίς επιστροφή».
Μετά από τέσσερα χρόνια στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ και 41 χρόνια υπηρεσίας στον ελληνικό στρατό, ο .Κωσταράκος αποχωρεί για αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ από την 6η Νοεμβρίου.
Ο νέος ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, αφού έπλεξε το εγκώμιο του προκατόχου του λέγοντας ότι «παραλαμβάνει αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό σε ένα περιβάλλον αστάθειας», πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσει τις προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση της διακλαδικότητας, ώστε η χώρα μας να διατηρηθεί πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή και την ανατολική Μεσόγειο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης