Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής και ώριμη – Τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής και ώριμη – Τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά
Αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ψήφισαν τη συμφωνία τόνισε ο κ.Φάμελλος
Την θέση ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής, αποτελεσματική και ώριμη διατύπωσε ο Σ. Φάμελλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας να εννοηθεί ότι κατά την επικείμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή δεν θα υπάρξουν διαρροές από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Φάμελλος υποστήριξε ότι τα νέα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά.
«Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι το πολυνομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει μέτρα υπερφορολόγησης ή σκληρά» είπε ο κ.Φάμελλος, τονίζοντας πάντως ότι πολλά σημεία του πολυνομοσχεδίου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις που δεν έβαλε η κυβέρνηση και που δεν εξυπηρετούν τα δημόσια έσοδα ή τον εξορθολογισμό του κράτους, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν καθώς προβλέπονται από τη συμφωνία.
Αναφορικά με το ασφαλιστικό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η κυβέρνηση θα επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις ενώ για τις 100 δόσεις προανήγγειλε τροποποιήσεις μόνο για όσους έχουν να πληρώσουν.
Επιπλέον, ο κ.Φάμελλος επιτέθηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ψήφισαν την συμφωνία με τους εταίρους λέγοντας ότι αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη τους.
Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών, ο κ.Φάμελλος τόνισε πως για όλους τους πολιτικούς θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει διαμορφώσει σχέση τιμιότητας με την κοινωνία και ότι όλα τα στοιχεία πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης