Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θέλουμε να κλείσουμε κανένα κανάλι αλλά να ανοίξουμε νόμιμα κανάλια

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θέλουμε να κλείσουμε κανένα κανάλι αλλά να ανοίξουμε νόμιμα κανάλια
Επί 25 χρόνια οι κυβερνήσεις παραβίαζαν το Σύνταγμα για τις τηλεοπτικές άδειες τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να κλείσει κανάλια αλλά να ανοίξει νόμιμα κανάλια διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Φάμελλος υποστήριξε πως «επί 25 χρόνια οι κυβερνήσεις παραβίαζαν το Σύνταγμα για τις τηλεοπτικές άδειες», τονίζοντας παράλληλα ότι «τρία κανάλια είχαν πρόβλημα με αρνητικούς δείκτες βιωσιμότητας».
Όπως είπε ο κ.Φάμελλος, υπάρχουν 800 εκατομμύρια ευρώ ανεξόφλητα δάνεια στους τηλεοπτικούς σταθμούς χωρίς εγγυήσεις ενώ χαρακτήρισε χρυσή ευκαιρία την κυβερνητική ρύθμιση για εξυγίανση του χώρου.
Ερωτηθείς για την προκήρυξη αδειών θεματικών καναλιών τοπικής εμβέλειας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τον προγραμματισμό της Κυβέρνησης.
Όσον αφορά τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό θα γίνει Κυριακή ή Δευτέρα και ότι σε αυτήν θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των μπλόκων και όχι το πανελλήνιο συντονιστικό όργανο των αγροτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης