Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Στο Eurogroup επιτεύχθηκε πολιτική συμφωνία που περιλαμβάνει αξιολόγηση και χρέος

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Στο Eurogroup επιτεύχθηκε πολιτική συμφωνία που περιλαμβάνει αξιολόγηση και χρέος
Υπήρξαν θετικές αναφορές στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup επιτεύχθηκε μια πολιτική συμφωνία που περιλαμβάνει την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και τη ρύθμιση του χρέους διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
«Χωρίς να έχουν λυθεί όλα τα ζητήματα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Φάμελλος, ο οποίος τόνισε ότι θετικές αναφορές υπήρξαν και στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ με την Τουρκία για την προσφυγική κρίση.
«Ο πρωθυπουργός έκανε ξεκάθαρο το ότι θα συνεχιστεί η συζήτηση» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόνισε πως τα σύνορα της Ελλάδας είναι ανοιχτά.
Επιπλέον ο κ. Φάμελλος πρότεινε να παραλάβει τους πρόσφυγες από την Ειδομένη μια οργανωμένη ροή μετεγκατάστασης που θα τους μεταφέρει απευθείας σε χώρες της ΕΕ με τρένα ή αεροπλάνα και όχι με τα πόδια από τα σύνορα.
Ερωτηθείς για την υπόθεση των καταγγελιών της εισαγγελέως Τσατάνη σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο κ.Φάμελλος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι βρίσκεται από πίσω και είπε πως με αυτή την υπόθεση αποκαλύπτεται μια οξύτατη σύγκρουση συμφερόντων και μια διαπλοκή που αφορά στο τι συμβαίνει στη δικαστική λειτουργία και στο σκάνδαλο του Βγενόπουλου
«Βάζουν στο στόχαστρο τα στελέχη μας που προσπαθούν να διαλύσουν τη σαπίλα» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης