Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας (ΝΔ): Πάρα πολύ δύσκολο να αποφευχθούν οι νέες περικοπές στις συντάξεις με το νέο νομοσχέδιο

Σταϊκούρας (ΝΔ): Πάρα πολύ δύσκολο να αποφευχθούν οι νέες περικοπές στις συντάξεις με το νέο νομοσχέδιο
«Αξιοπιστία και επίτευξη στόχων» είναι τα κρίσιμα στοιχεία στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, σύμφωνα με τον Χρ. Σταϊκούρα
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση «πάρα πολύ δύσκολα» θα καταφέρει να αποφύγει νέες περικοπές στις συντάξεις με το καινούριο νομοσχέδιο, διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ και συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της παράταξης, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».
Ειδικότερα, όπως ο ίδιος επισήμανε, «έγιναν παρεμβάσεις στις συντάξεις, όπως και περικοπές, το 2015 και εκτιμώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποφευχθούν και με το καινούριο νομοσχέδιο».
Ο κ. Σταϊκούρας προσέθεσε πως «τα κρίσιμα στοιχεία στην επικοινωνία και τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές είναι η αξιοπιστία και η επίτευξη των στόχων».
Κληθείς να σχολιάσει, δε, τι θα έκανε η Νέα Δημοκρατία, εάν ήταν στη θέση της κυβέρνησης, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε πως «θα κερδίσουμε πρώτα αξιοπιστία από τους δανειστές και στη συνέχεια, αφού κερδίσουμε την αξιοπιστία, θα μπορέσουμε να μειώσουμε φορολογικούς συντελεστές, όπως και κάναμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης