Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα πάμε στα μέτρα του ΔΝΤ για απολύσεις και ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα πάμε στα μέτρα του ΔΝΤ για απολύσεις και ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας
Δεν μπορούμε να δεχθούμε να γίνονται τέτοιες συνομιλίες πίσω από την πλάτη μας είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πάει στα μέτρα που προτείνει το ΔΝΤ, δηλαδή απολύσεις, ανατροπές στα εργασιακά και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Φάμελλος υποστήριξε ότι όσον αφορά τα φορολογικά μέτρα, στόχος της κυβέρνησης δεν είναι να στερέψει την αγορά ενώ για το θέμα του χρέους, είπε ότι στόχος είναι η εξυπηρέτησή του χωρίς να επιφέρει ύφεση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για κούρεμα και επιμήκυνσή του.
Όσον αφορά την αντιπαράθεση με το ΔΝΤ στον απόηχο των αποκαλύψεων του Wikileaks ο κ.Φάμελλος είπε ότι «δεν μπορούμε να δεχθούμε να γίνονται τέτοιες συνομιλίες πίσω από την πλάτη μας».
«Δεν θα μείνει ανεπηρέαστη η Ευρώπη απ όσα αποκαλύφθηκαν.
Δεν μπορεί να δέχεται η Ευρώπη εκβιασμούς» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη σύγκρουση του ΔΟΛ με τη κυβέρνηση, έκανε λόγο για δημοσιογραφική κατάντια στην οποία, όπως είπε, η κυβέρνηση δεν θα παρασυρθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης