Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Όχι σε εκλογές ή σε δημοψήφισμα – Το ΔΝΤ αμφισβητεί το ευρωπαϊκό περιβάλλον

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Όχι σε εκλογές ή σε δημοψήφισμα – Το ΔΝΤ αμφισβητεί το ευρωπαϊκό περιβάλλον
Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες κάνουν διαχείριση των αποθεματικών τους υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι όλες οι ευρωπαϊκές χώρες κάνουν διαχείριση των αποθεματικών των ταμειακών διαθεσίμων τους διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Φάμελλος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές ή σε δημοψήφισμα, υποστήριξε πως δεν υπάρχει ζήτημα πολιτικής εκκρεμότητας, απορρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο τα σχετικά σενάρια.
Μάλιστα, επικαλούμενος δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, ο κ.Φάμελλος τόνισε ότι ο J. Dijsselbloem έχει επιβεβαιώσει από την περασμένη εβδομάδα ότι έχει κλείσει η αξιολόγηση.
«Δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος να εκπέμπει κάποιος αρνητικά μηνύματα.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βάζει ζητήματα που αμφισβητούν το ευρωπαϊκό περιβάλλον» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση με τα ταμειακά διαθέσιμα, είπε πως το Μάιο δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αναφέροντας ωστόσο ότι από τον Ιούνιο αρχίζουν οι υποχρεώσεις για την χώρα.
Όπως είπε, η κυβέρνηση έχει πετύχει μείωση φορολογικών συντελεστών ενώ αναφορικά με τα επιπλέον μέτρα που ζητούν οι δανειστές, διερωτήθηκε γιατί πρέπει να περάσουν αφού τα μέτρα δεν είναι απαραίτητα.
Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει περιθώριο για ευρύτερη συνεργασία, ο κ.Φάμελλος τόνισε ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα ενιαίο μέτωπο της χώρας απέναντι στις πιέσεις των θεσμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης