Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας (ΝΔ): Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βυθίζει την ελληνική οικονομία στην ύφεση

Σταϊκούρας (ΝΔ): Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βυθίζει την ελληνική οικονομία στην ύφεση
«Η δυσάρεστη πραγματικότητα την οποία βιώνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις δυστυχώς συνεχίζεται», σύμφωνα με τον Χρ. Σταϊκούρα
Πυρά εναντίον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), κ. Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των επικαιροποιημένων στοιχείων για την ελληνική οικονομία από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Συγκεκριμένα σχολίασε ότι «με βάση τα επικαιροποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το Α.Ε.Π. του 1ου τριμήνου του 2016 (δεύτερη εκτίμηση), η ελληνική οικονομία επέστρεψε και εξακολουθεί να κινείται σε αρνητικό, αναθεωρημένο μάλιστα επί τα χείρω, έδαφος», τονίζοντας ότι η οικονομία παραμένει σε ύφεση για τρίτο συνεχόμενο μήνα.
Ο κ. Σταϊκούρας σημείωσε, δε, ότι με βάση τα στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα ήδη αποτελεί αρνητική εξαίρεση μιας και είναι η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατέγραψε ύφεση το πρώτο τρίμηνο του 2016 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015.
Όπως ανέφερε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η δυσάρεστη πραγματικότητα την οποία βιώνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις, εξαιτίας της ανερμάτιστης αριστερής διακυβέρνησης, δυστυχώς συνεχίζεται».
Παράλληλα, προειδοποίησε για επιδείνωση της κατάστασης, υποστηρίζοντας ότι «θα γίνει ακόμη χειρότερη όταν θα έρθει στους πολίτες ο ‘’λογαριασμός’’ των υφεσιακών μέτρων τα οποία πρόσφατα ψηφίστηκαν και είναι έμπνευσης, ‘’ιδιοκτησίας’’ και εκτέλεσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης