Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΝΔ επεδίωκε να υπάρξει πολιτική ήττα της κυβέρνησης με το θέμα των offshore

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΝΔ επεδίωκε να υπάρξει πολιτική ήττα της κυβέρνησης με το θέμα των offshore
Για υπεκφυγή και συγκάλυψη κατηγορεί τη ΝΔ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η ΝΔ επεδίωκε να υπάρξει πολιτική ήττα της κυβέρνησης με τη συζήτηση στη Βουλή για το θέμα των offshore διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος, ο οποίος κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υπεκφυγή και συγκάλυψη.
«Επειδή κάποιοι παίξανε με άσχημο τρόπο με θέματα πολύ σοβαρά και προσπάθησαν να αφήσουν σκιές, εμείς προκαλέσαμε» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Φάμελλος, υποστηρίζοντας πως η ΝΔ με την απόσυρση του άρθρου 178 του πολυνομοσχεδίου, που ζητούσε, επεδίωκε να επιστρέψει η χώρα σε ένα περιβάλλον που αφήνει κενά και δεν δίνει νομική κάλυψη στο θέμα της συμμετοχής βουλευτών σε εξωχώριες εταιρείες.
«Η ΝΔ, πέρα από το ότι ήθελε να υπάρξει μια πολιτική ήττα της κυβέρνησης - αυτό επιδίωκε - μας ζητούσε να αποσύρουμε ένα άρθρο που ήταν και υποχρέωσή μας απέναντι στους εταίρους» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σύμβαση για την καταπολέμηση της διαφοράς (Greco), αλλά και στη συμφωνία με τους δανειστές.
«Όταν αιτείσαι να επιστρέψεις σε ένα περιβάλλον νομικό που δεν κατοχυρώνει την ελληνική πολιτεία, αποχωρείς και από τη συζήτηση για να κρύψεις τι;
Ποιο είναι το βασικό σου πρόβλημα;
Νομίζω ότι είναι μια πλήρης αποκάλυψη» υπογράμμισε ο κ. Φάμελλος, ενώ σχολιάζοντας τις καταγγελίες που διατύπωσε κατά της κυβέρνησης για το ίδιο ζήτημα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγόρησε το κόμμα για πολιτική ασυνέπεια.
«Ο κ. Θεοδωράκης και οι βουλευτές του κόμματός του ψήφισαν το άρθρο 178 του πολυνομοσχεδίου και στη συνέχεια κατήγγειλαν αυτό που ψήφισαν λίγες μέρες νωρίτερα» είπε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις οικονομικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι θα υπάρξει αποκατάσταση του οικονομικού περιβάλλοντος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης