Τελευταία Νέα
Οικονομία

Απίστευτα ραπίσματα στον Τσίπρα από φίλους: Podemos: Προτεκτοράτο η Ελλάδα – Juncker: Άλλα είπε και άλλα έκανε ο Τσίπρας

Απίστευτα ραπίσματα στον Τσίπρα από φίλους: Podemos: Προτεκτοράτο η Ελλάδα – Juncker: Άλλα είπε και άλλα έκανε ο Τσίπρας
Ο Iglesias των Podemos στην Ισπανία δήλωσε μεταξύ άλλων: Η Ισπανία δεν θα γίνει προτεκτοράτο όπως η Ελλάδα.
Σε διάστημα 24 ωρών ο Αλέξης Τσίπρας ο έλληνας πρωθυπουργός δεν πρέπει να αισθάνεται ωραία από τα απίστευτα ραπίσματα που δέχθηκε από πολιτικούς του φίλους.
Τι έχει συμβεί;

1)Ο Iglesias των Podemos στην Ισπανία δήλωσε μεταξύ άλλων: Η Ισπανία δεν θα γίνει προτεκτοράτο όπως η Ελλάδα.
Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις.
Προσέξτε πόσο υποτιμητική και ατιμωτική είναι η δήλωση αυτή.
Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις γιατί η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο.

2)Μόλις μια ημέρα μετά την έλευση στην Αθήνα ο Juncker του προέδρου της Κομισιόν η οποία προβλήθηκε με τυμπανοκρουσίες, σε συνέντευξη του δήλωσε μεταξύ άλλων ότι μετά το δημοψήφισμα στην Ελλάδα έγινε ακριβώς το αντίθετο από τις υποσχέσεις Τσίπρα.

3)Ο Regling του ESM ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% δεν αλλάζει.

Το ερώτημα που τίθεται είναι προς αυτούς που υποστηρίζουν ότι οι ευρωπαίοι στηρίζουν τον Τσίπρα.
Πως τον υποστηρίζουν με τέτοιες δηλώσεις;
Είναι προφανές ότι πολλοί δεν θέλουν να υιοθετήσουν την πολιτική Τσίπρα (Podemos), επικρίνουν την στάση της Ελλάδος (Juncker) ενώ ο τεχνοκράτης Regling απλά υπενθυμίζει στην Ελλάδα ποιος είναι ο δανειστής και ποιος ο δανειζόμενος.
Να σημειωθεί ότι οι αναφορές του επικεφαλής του ESM για το ελληνικό χρέος και τον επιτοκιακό κίνδυνο είναι σαν να λες σε ένα εξαθλιωμένο πεινασμένο άστεγο….άλλαξε το κατωσέντονο στο παγκάκι που κοιμάσαι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης