Τελευταία Νέα
Διεθνή

N. Farage: Ο επόμενος Βρετανός πρωθυπουργός πρέπει να είναι υποστηρικτής του Brexit – Στηρίζω A. Leadsom

N. Farage: Ο επόμενος Βρετανός πρωθυπουργός πρέπει να είναι υποστηρικτής του Brexit – Στηρίζω A. Leadsom
Αν και η Theresa May είναι επίσης υποστηρίκτρια του Brexit, «οι κινήσεις της είναι διστακτικές», διαπιστώνει ο Farage
Την ευθεία υποστήριξη του στο πρόσωπο της Andrea Leadsom εξέφρασε ο επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος Ukip της Μεγάλης Βρετανίας, Nigel Farage.
Μέσω άρθρου του στην DailyMail, αφού πρώτα εκθειάζει και κάνει μία εκτενή αναφορά στον αποφασιστικό χαρακτήρα της νυν υπουργού Ενέργειας, ο κ.Farage τονίζει πως η αντικαταστάτης του David Cameron θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε υποστηρίκτρια της απόσχισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αν και η Theresa May, αντίπαλος της κ.Leadsom στην κούρσα για την πρωθυπουργία, είναι επίσης υποστηρίκτρια του Brexit, «οι κινήσεις της είναι διστακτικές», διαπιστώνει ο Farage.
Ο ακροδεξιός πολιτικός δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στην κυβέρνηση Cameron, η οποία «δεν είχε το κατάλληλο σχέδιο για να αποφευχθεί η βραχυπρόθεσμη αστάθεια που είχε προβλεφτεί», στην περίπτωση που επικρατούσε (όπως και έγινε) το Brexit στις 23 Ιουνίου.
Καταλήγοντας, αν και «μία επιτυχία της Leadsom θα σημάνει απώλειες για το Ukip», ο κ.Farage «βάζοντας σε προτεραιότητα το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον», εκφράζει την άμεση στήριξη σε αυτήν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης