Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Farage στο πλευρό του Trump: Δεν θα ψήφιζα την Clinton ακόμα και αν με πλήρωνε

tags :
Ο Farage στο πλευρό του Trump: Δεν θα ψήφιζα την Clinton ακόμα και αν με πλήρωνε
Το Brexit ήταν νίκη των απλών, πραγματικών ανθρώπων υποστήριξε ο Nigel Farage
Στο πλευρό του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ, Donald Trump εμφανίστηκε χθες ο πρωτεργάτης του Brexit και επικεφαλής του βρετανικού UKIP, Nigel Farage.
Ο Farage έδωσε το παρών στην προεκλογική συγκέντρωση του Trump στο Μισισίπι, ανταποδίδοντας την επίσκεψη του Trump στη Μ. Βρετανία την επομένη του Brexit.
Στην ομιλία του ο Trump υποστήριξε ότι με το Brexit οι Βρετανοί ανέκτησαν την ανεξαρτησία τους, τονίζοντας ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος θα φέρει «την ανεξαρτησία της Αμερικής».
Από την πλευρά του ο Farage, τον οποίο το κοινό υποδέχθηκε με μια σχετική αμηχανία παρά τη θέρμη που του έδειχνε ο Trump, υποστήριξε πως με την έξοδο της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ οι Βρετανοί ανέκτησαν τον «Προσεγγίσαμε εκείνους τους πολίτες που δεν είχαν ψηφίσει ποτέ στη ζωή τους αλλά πίστευαν πως ψηφίζοντας υπέρ του Brexit, θα μπορούσαν να ξαναπάρουν πίσω τον έλεγχο της χώρας τους, των συνόρων τους, της περηφάνειας και του αυτοσεβασμού τους» είπε ο Farage, υπογραμμίζοντας πως το Brexit ήταν η νίκη των απλών, πραγματικών ανθρώπων.
Πάντως ο Farage υποστήριξε ότι η παρουσία του στην προεκλογική ομιλία του Trump δεν σημαίνει ότι θέλει να πει στους Αμερικάνους τι να ψηφίσουν.
Τους είπε όμως τι δεν θα ψήφιζε.
«Την Hillary Clinton όμως δεν θα την ψήφιζα ούτε κι αν με πληρώνατε, βασικά δεν θα την ψήφιζα ούτε κι αν με πλήρωνε η ίδια» τόνισε ο Farage.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης