Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας για υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ: Ενορχηστρωμένος πετροπόλεμος με αστήρικτες επιθέσεις κατά ΝΔ και Καραμανλή

Σταϊκούρας για υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ: Ενορχηστρωμένος πετροπόλεμος με αστήρικτες επιθέσεις κατά ΝΔ και Καραμανλή
«Ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο οικονομικό πρόγραμμα, το οποίο θα είναι ρεαλιστικό, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο»
Για ενορχηστρωμένο πόλεμο κατά της Νέας Δημοκρατίας και του τέως προέδρου του κόμματος και τέως πρωθυπουργού της χώρας, Κώστα Καραμανλή, έκανε λόγο ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm.
Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε πως «ο ενορχηστρωμένος πετροπόλεμος που γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα με αστήρικτες πολιτικές επιθέσεις κατά της ΝΔ και του κ. Καραμανλή, προτρέποντας για δικαστικούς χειρισμούς, σύμφωνα με τις επιθυμίες κάποιων δεν υπηρετεί την αναζήτηση της αλήθειας».
Ερωτηθείς σχετικά με την παρέμβαση της Κομισιόν στη συγκεκριμένη υπόθεση, ο κ. Σταϊκούρας υποστήριξε πως «η ΝΔ με ευθύτητα έχει τοποθετηθεί, έχει καταθέσει από το 2010 και έχει επαναλάβει το 2012, πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής».
Παράλληλα, το στέλεχος της ΝΔ αναφέρθηκε και στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην ομιλία που θα δώσει από το βήμα της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να επισημάνει πως ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο οικονομικό πρόγραμμα, το οποίο θα είναι ρεαλιστικό, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης