Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Το επόμενο διάστημα θα βελτιωθεί η κατάσταση της χώρας και των πολιτών

Φάμελλος: Το επόμενο διάστημα θα βελτιωθεί η κατάσταση της χώρας και των πολιτών
Κανείς εργαζόμενος στα ΜΜΕ δεν έχει χάσει τη δουλειά του επί διακυβέρνησης Τσίπρα είπε ο κ.Φάμελλος
Την πεποίθηση ότι το επόμενο διάστημα θα βελτιωθεί η κατάσταση της χώρας και των πολιτών εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος, ο οποίος αναφερόμενος στην ομιλία και στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, είπε ότι «η κυβέρνηση έχει υλοποιήσει αρκετές από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις».
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Φάμελλος αναφερόμενος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, τόνισε ότι το οικονομικό δεν είναι το μείζον, καθώς όπως υποστήριξε για πρώτη φορά έγινε διαγωνισμός για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Επιπλέον, υπογράμμισε πως κανείς εργαζόμενος στα ΜΜΕ δεν έχει χάσει τη δουλειά του επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκτίμησε πως «η κυβέρνηση θα σώσει την κατάσταση».
Όσον αφορά τη ρύθμιση των 100 δόσεων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως η κυβέρνηση έχει τη διάθεση να προχωρήσει στην επανέναρξη της αλλά υπάρχει η αντίδραση των θεσμών επί του θέματος, ενώ κληθείς να σχολιάσει τη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε βάθος διετίας, τόνισε ότι αυτή η εξέλιξη βοηθά αυτούς που έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία και έχουν να πληρώσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης