Πολιτική

Λοβέρδος: Να δοθεί το πόρισμα για την Attica Bank στη Βουλή - Το έχω ζητήσει εδώ και 3 εβδομάδες

Λοβέρδος: Να δοθεί το πόρισμα για την Attica Bank στη Βουλή - Το έχω ζητήσει εδώ και 3 εβδομάδες
Ταμπέλα του Τσίπρα οι εκκρεμότητες που έχει δημιουργήσει με τα ψεύδη του είπε ο κ.Λοβέρδος
Να δοθεί το πόρισμα για την Attica Bank στη Βουλή ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υπογράμμισε πως ταμπέλα του Αλέξη Τσίπρα είναι οι εκκρεμότητες που έχει δημιουργήσει με τα ψεύδη του.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λοβέρδος επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το μείζον ζήτημα με την Attica Bank, υποστηρίζοντας πως «την έχουν βρει πάρα πολύ προβληματική» και επισημαίνοντας ότι αν και ο ίδιος έχει ζητήσει εδώ και τρεις εβδομάδες να δοθεί το πόρισμα του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) και της Τράπεζας της Ελλάδας για την τράπεζα στη Βουλή, αυτό δεν δίνεται.
«Κάτι ήξεραν και δεν το έδιναν» είπε ο κ.Λοβέρδος, τονίζοντας ότι η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή σφυρίζει αδιάφορα.
Ερωτηθείς για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, διερωτήθηκε εάν η Επιτροπή είχε ελέγξει τα πόθεν έσχες των προσωρινών υπερθεματιστών.
«Έγιναν οριστικοί υπερθεματιστές χωρίς να έχουν ελεγχθεί τα πόθεν έσχες;» διερωτήθηκε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος αναφερόμενος στην εισαγγελική έρευνα στην εταιρεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα είπε πως το θέμα έχει πολιτική καταγωγή και η διαχείριση του θέματος έχει υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης