Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας: Εμμονή με την αύξηση των φόρων έχει η κυβέρνηση – Σερνόμαστε στην ύφεση

Σταϊκούρας: Εμμονή με την αύξηση των φόρων έχει η κυβέρνηση – Σερνόμαστε στην ύφεση
Για να σταθεροποιηθεί η οικονομία το 2017 πρέπει να υπάρχει μια αφοσιωμένη κυβέρνηση στο στόχο αυτό τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα έχει εμμονή με την αύξηση των φόρων διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Χρ. Σταϊκούρας, ο οποίος υποστήριξε πως την τελευταία διετία η Ελλάδα έχει υποχωρήσει σε ρυθμούς ανταγωνιστικότητας και σέρνεται στην ύφεση.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σταϊκούρας υποστήριξε ότι «θα μπορούσε η οικονομία να σταθεροποιηθεί υπό κάποιες προϋποθέσεις το 2017».
«Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση αφοσιωμένη στο στόχο αυτό.
Αυτό δεν μπορεί να το κάνει η κυβέρνηση» είπε ο κ.Σταϊκούρας.
Σε ότι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις είπε ότι ξεκίνησαν από την προηγούμενη κυβέρνηση ενώ πήρε αποστάσεις από το υπερταμείο που προβλέπει την παραχώρηση για 99 χρόνια σημαντικών περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου.
«Οι ιδιωτικοποιήσεις μπορούν να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα και να περιορίσουν τις δανειακές ανάγκες του δημοσίου» είπε ο κ.Σταϊκούρας, τονίζοντας ότι κανένα πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής δεν είναι ανελαστικό και πως την ιδιοκτησία του προγράμματος την έχει η εκάστοτε κυβέρνηση.
Σε αυτό το σημείο ο κ.Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει εμμονή στην αύξηση των φόρων, τονίζοντας ότι η ΝΔ διαφωνεί με την λογική αυτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης