Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Υπήρχε πολύ ρευστό στις τράπεζες, δίνονταν δάνεια με μεγάλη ευκολία – Κανείς δεν ήθελε να χαλάσει το πάρτι

Φάμελλος: Υπήρχε πολύ ρευστό στις τράπεζες, δίνονταν δάνεια με μεγάλη ευκολία – Κανείς δεν ήθελε να χαλάσει το πάρτι
Για να επιτευχθούν οι μεγάλες αλλαγές χρειάζεται η κοινωνία να είναι ενεργή υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Στα συμπεράσματα που εξάγονται από τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ αλλά και στη σημερινή κατάθεση του πρώην διοικητή της ΤτΕ, Γιώργου Προβόπουλου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της επιτροπής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του Στο Κόκκινο, ο κ.Φάμελλος αναφερόμενος στη σημερινή κατάθεση του κ.Προβόπουλου είπε πως ήταν διοικητής της ΤτΕ για μια 6ετία, μια περίοδο που ολοκληρώθηκε το παζλ των δανείων, ενώ υπενθύμισε τις σημαντικές δηλώσεις των στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος την προηγούμενη βδομάδα, και πως βγαίνουν πολύ σημαντικά συμπεράσματα
«Συγκεκριμένα τα εν λόγω στελέχη υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι την περίοδο αυτή (σ.σ. από το 2002) υπήρχε πολύ ρευστό στις τράπεζες, δινόντουσαν με μεγάλη ευκολία δάνεια.
Ήταν ένα πάρτι που κανείς δεν ήθελε να χαλάσει» υπογράμμισε ο κ.Φάμελλος, τονίζοντας ότι στόχος της επιτροπής είναι αφενός είναι να διαπιστωθεί το ποιοι ευνοήθηκαν περισσότερο και ποιος ήταν ο ρόλος του πολιτικού προσωπικού εκείνη την περίοδο.
Ο κ.Φάμελλος είπε ότι θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις του κ. Τζίκα από το κανάλι του MEGA, του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος του κ. Στουρνάρα και του κ. Αναστασιάδη.
Αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι για να επιτευχθούν οι μεγάλες αλλαγές, χρειάζεται η κοινωνία να είναι ενεργή.
«Ούτε μπορούμε ούτε θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα αν δεν το θέλει η κοινωνία, είπε ο κ.Φάμελλος, υποστηρίζοντας ότι «συνδετικός κρίκος της κυβέρνησης και της κοινωνίας μας πρέπει να είναι το κόμμα μας και αυτό επιδιώκουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης