Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταμάτης: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, να πάμε σε εκλογές – Έχει υπογράψει 4ο μνημόνιο

Σταμάτης: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, να πάμε σε εκλογές – Έχει υπογράψει 4ο μνημόνιο
Συνολικά η οικονομία επέστρεψε τρία χρόνια πίσω με τους χειρισμούς της κυβέρνησης είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει και ότι η λύση είναι να πάει η χώρα σε πρόωρες εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δ. Σταμάτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην χθεσινή κατάθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα στην Επιτροπή που διερευνά τα δάνεια που χορηγήθηκαν σε κόμματα και ΜΜΕ.
«Κατά την χθεσινή του κατάθεση ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρας ήταν λίαν αποκαλυπτικός και έκανε πιο αξιόπιστα όσα λέγαμε τόσο καιρό» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Σταμάτης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τους χειρισμούς και την πολιτική που εφάρμοσε από όταν ανέλαβε την εξουσία γύρισε την ελληνική οικονομία τρία χρόνια πίσω.
Ο κ.Σταμάτης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει υπογράψει και 4ο μνημόνιο ενώ τόνισε ότι όταν γίνει η δεύτερη αξιολόγηση, θα γίνει και η αποτίμηση της πρώτης αξιολόγησης.
«Επειδή καθυστέρησαν να πάρουν τα μέτρα που είχαν συμφωνήσει, δεν πήραμε τα 15 δις ευρώ, με το ζόρι πήραμε τα 7,5 δις ευρώ» υποστήριξε ο κ.Σταμάτης, ο οποίος άσκηση σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση και για το θέμα που ανέκυψε με την αύξηση των ορίων ηλικίας για την αποχώρηση των δικαστικών λειτουργών.
«Άνοιξε χτες μια ιστορία με τα όρια ηλικίας των δικαστών.
Ο κ.Τσίπρας δεν ήξερε το άρθρο 88 του Συντάγματος;
Βάσει αυτού το όριο ηλικίας των δικαστών είναι τα 67 έτη» είπε ο κ.Σταμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης