Πολιτική

Φάμελλος: Η όποια απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά θα γίνει αποδεκτή – Θα μπει τάξη

Φάμελλος: Η όποια απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά θα γίνει αποδεκτή – Θα μπει τάξη
Να βγάζουμε συμπεράσματα από τις δημοσκοπήσεις αλλά να μην αναιρούμε το αποτέλεσμα των εκλογών είπε ο κ.Φάμελλος
Την θέση ότι όποια και αν είναι η απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά, αυτή θα γίνει σεβαστή από την κυβέρνηση διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος, ο οποίος πάντως διεμήνυσε πως η προσπάθεια της κυβέρνησης για να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο θα συνεχιστεί.
«Η όποια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα γίνει αποδεκτή, θα ενσωματωθεί στη λειτουργία της Πολιτείας. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασιστεί.
Ο λόγος που εμείς νομοθετήσαμε ήταν η τήρηση του Συντάγματος.
Είχαμε πράγματι έναν σημαντικό σκόπελο που ήταν ο εκβιασμός και η μη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Έχουμε κάνει τέσσερις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε.
Θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρχει μία ισχυρή ανεξάρτητη Αρχή στον τομέα αυτόν.
Όποια απόφαση κι αν πάρει το ΣτΕ θα ενσωματωθεί στην πράξη της διοίκησης και θα πρέπει εμείς, από αύριο, να συνεχίσουμε στην κατεύθυνση που ήταν και η εντολή των πολιτών, να μπει τάξη» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Φάμελλος.
Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις και το αίτημα της ΝΔ για άμεσες εκλογές, ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι οι δημοσκοπήσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων και όχι για να αναιρείται το εκλογικό αποτέλεσμα.
«Έχει αναπτυχθεί μία πολύ μεγάλη συζήτηση για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που και στο δημοψήφισμα και στις διπλές βουλευτικές εκλογές του '15 είχαν σοβαρά προβλήματα αναντιστοιχίας σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα [...]
Να παίρνουμε συμπεράσματα από όλα τα εργαλεία δημοσκοπήσεων, να τα χρησιμοποιούμε για να βελτιώνουμε την πολιτική μας, όχι όμως να αναιρούμε το αποτέλεσμα των εκλογών.
Όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αίσθημα αστάθειας πολιτικής, το κάνουν για σκοπούς μικροκομματικούς αλλά αμφισβητούν το δικαίωμα της χώρας στην ανάπτυξη» είπε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης