Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης δεν θα μας λύσει τα προβλήματα - Θέλουμε λύσεις ανάπτυξης

Χατζηδάκης: Το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης δεν θα μας λύσει τα προβλήματα - Θέλουμε λύσεις ανάπτυξης
Με αυτήν την κυβέρνηση διαιωνίζονται τα μνημόνια - Με τις μαγκιές του Τσίπρα πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι 
«Ακόμα και αν μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης δεν θα λυθούν τα προβλήματα. Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο άλλων χώρων που τα κατάφεραν και βγήκαν από το μνημόνιο όπως η Κύπρος και η Ιρλανδία», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.
Υπογράμμισε ακόμη ότι «δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας να επιστρέψει τώρα στις αγορές καθώς θα δανειστούμε με επιτόκιο παρόμοιο του Πακιστάν».
Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, τον περιέγραψε ως «μερεμέτια και εσωκομματικές διευθετήσεις», οι οποίες αφήνουν αδιάφορη την κοινωνία. «Είχαν επενδυθεί πολλά σε αυτόν αλλά δεν είδαμε κάτι το φοβερό, δεν σηματοδοτήθηκε κάποιο ξεκίνημα. Έγινε απλά ανακύκλωση υπουργών και για ακόμα μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ καλούνται να εξυπηρετήσουν μια πολιτική που δεν βγαίνει. Ακολουθείται η ίδια συνταγή, δεν αλλάζει», συμπλήρωσε ο κ. Χατζηδάκης.
Σε ό,τι αφορά το χρέος, τόνισε ότι όλοι οι Έλληνες και φορολογούμενοι θέλουν να διευθετηθεί, αλλά πρόσθεσε «δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι ακόμα και αν όλα πάνε καλά υπάρχει κάτι βασικό ότι έχει σκοτωθεί πλήρως η εμπιστοσύνη των επενδυτών οι οποίοι στρέφονται αλλού. Έχει μετατρέψει την οικονομία σε μια οικονομία ου μπλέξεις».
«Με αυτήν την κυβέρνηση διαιωνίζονται τα μνημόνια αλλά με τις μαγκιές και τις λεβεντιές του Τσίπρα και των υπουργών του, πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι», κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης