Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Οι εργαζόμενοι έχουν μπει στο μάτι του Κ. Μητσοτάκη – Εξυπηρετεί μεγάλα συμφέροντα

Φάμελλος: Οι εργαζόμενοι έχουν μπει στο μάτι του Κ. Μητσοτάκη – Εξυπηρετεί μεγάλα συμφέροντα
Για το 2017 δεν περιλαμβάνονται στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης άλλα μέτρα λιτότητας είπε ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Την θέση ότι «οι εργαζόμενοι έχουν μπει στο μάτι του Κυρ. Μητσοτάκη όπως ήταν τόσα χρόνια στο μάτι της Δεξιάς» διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλοντος και Ενέργειας, Σ. Φάμελλος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «εξυπηρετεί συγκεκριμένα μεγάλα συμφέροντα και το ξέρει αυτό η κοινωνία πολύ καλά».
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο, ο κ.Φάμελλος επεσήμανε πως οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για το 2017 δεν περιλαμβάνουν άλλα μέτρα λιτότητας, καθώς όπως είπε «όσα συμφωνήθηκαν με τους θεσμούς το καλοκαίρι του 2015 υλοποιήθηκαν και ψηφίστηκαν έως τον Μάιο του 2016».
«Αντίθετα, υπάρχει αισιοδοξία ότι ανοίγει πλέον ένας δρόμος αισιοδοξίας, ένα θετικός οδικός χάρτης, με τον οποίο ό,τι γίνεται από δω και μπρος θα καταγράφεται θετικά στην κοινωνία» υποστήριξε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος κληθείς να τοποθετηθεί για την επιστολή Τσακαλώτου, είπε ότι αυτό που υπογραμμίζεται ρητά είναι ότι «στο εξής το πλεόνασμα από την ανάπτυξη θα κατευθύνεται στην ενίσχυση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και τη φορολογική ελάφρυνση».
«Δύο θέματα που αποτελούσαν προπύργια των δανειστών, με τις πολιτικές της κυβέρνησης αλλάζουν.
Παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς σε επίπεδο κυβερνήσεων στην Ευρώπη, όπου πλειοψηφούν τα συντηρητικά κόμματα, η πρόταση της Ελλάδας αντιστοιχεί με τα συμφέροντα των Ευρωπαίων και των Ελλήνων πολιτών» υπογράμμισε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης