Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Το 2017 η χρονιά της καθοριστικής στροφής για την κυβέρνηση Τσίπρα και για την Ελλάδα

Φάμελλος: Το 2017 η χρονιά της καθοριστικής στροφής για την κυβέρνηση Τσίπρα και για την Ελλάδα
Η κυβέρνηση Τσίπρα χαίρει υγείας είπε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος
Την εκτίμηση πως το 2017 θα είναι η χρονιά της καθοριστικής στροφής για την κυβέρνηση και για την Ελλάδα διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σ.Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του ο κ.Φάμελλος είπε πως «θα αφήσουμε πίσω μας τα μέτρα λιτότητας και θα μπορέσουμε, επιτέλους, να αρχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα που εμείς σκοπεύουμε να κάνουμε».
«Η κυβέρνησή μας και η κοινοβουλευτική μας πλειοψηφία διέρχονται από μια φάση ηρεμίας.
Η κυβέρνηση Τσίπρα χαίρει υγείας.
Είναι κάποιοι στην Ευρώπη που θα ήθελαν να την κάνουν να αρρωστήσει» υπογράμμισε ο κ.Φάμελλος.
«Η κεντροδεξιά των Χριστιανοδημοκρατών, η οποία εφαρμόζει εντελώς διαφορετική πολιτική, αντιτάσσεται σε εκείνη της ελληνικής κυβέρνησης, από την στιγμή που στηρίζουν ένα νεοφιλελευθερισμό ο οποίος ευνοεί μόνον τους ισχυρούς
Η ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί έναν άλλο δρόμο, εκείνον που οδηγεί στην επανένωση μιας Ευρώπης, η οποία σήμερα είναι ιδιαίτερα διχασμένη.
Αναπτύσσουμε διάλογο με όλους, σοσιαλδημοκράτες και δημοκράτες γενικότερα» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος, τονίζοντας ότι «η συμμαχία επί βασικών αξιών, όπως είναι η αλληλεγγύη και η ελευθερία, μπορεί να γεννηθεί από την κοινωνία, και όχι αναγκαστικά από τα κόμματα, ώστε να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά ο δημαγωγικός λαϊκισμός και η άκρα δεξιά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης